Αποστολίδης: «Πρέπει να έρθουν υψηλού επιπέδου παίκτες στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team01 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κούλης Αποστολίδης.

Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεταγραφικό πλάνο του Δικεφάλου και τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται υψηλού επειπέδου ποδοσφαιριστές για να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μεταξύ άλλων, ο Κούλης Αποστολίδης δήλωσε:

Για την αλλαγή προφίλ του ΠΑΟΚ που υπόσχεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δημιουργώντας μία ομάδα που θα κυριαρχεί: «Με βάση το υλικό του ΠΑΟΚ φαντάζει δύσκολο αλλά κάτι θα ξέρει. Σίγουρα θα υπολογίζει και σε όσους έρθουν. Νομίζω ότι είναι προφανές».

Αν είναι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν: «Εκείνο που ξέρουμε είναι ότι ο Λουτσέσκου είναι ένας πετυχημένος προπονητής. Δεν μπορεί απλώς να λέει έτσι κουβέντες για να αρχίσει την προσθήκη εμπιστοσύνης στο περιβάλλον. Δε λέει τέτοιες κουβέντες χωρίς να έχει σιγουριά πως θα έχει έγκαιρα και γι αυτό τον σκοπό το ρόστερ. Δεν είναι από τους ανθρώπους αυτούς, είναι πραγματιστής. Αυτήν την εικόνα έχω για τον εικόνα και έτσι μπορεί να εξηγήσουμε τι εννοεί».

Για το μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ: «Σε γενικές γραμμές είναι σωστή η στόχευση. Είναι θέσεις που ο ΠΑΟΚ χρειάζεται την κάλυψη. Για να στοχεύεις σε τίτλους και πορεία στην Ευρώπη πρέπει να έρθουν υψηλού επιπέδου παίκτες. Τον Τέιλορ που ενέκρινε ο Λουτσέσκου δεν τον γνωρίζω αλλά πρέπει σε λίγο να βγάζει ματάκια. Δεν έχω στοιχεία υπέρ ή κατά του, απλώς σκέφτομαι βάσει του τρόπου σκέψης και του πραγματισμού του Λουτσέσκου και όσα λέει. Ελπίζω ότι θα είναι έτσι τα πράγματα. Νομίζω τόσο ο κ. Σαββίδης πήρε ένα ρίσκο με την πρόσληψη του Λουτσέσκου όπως και ο ίδιος. Ελπίζουμε να βγει αληθινό. Περιμείνουμε να δούμε την πραγματοποίηση του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.