Αποστολίδης: «Να είναι κοντά στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης»

Metrosport Team11 Αυγούστου 2022

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμπλήρωση των δέκα ετών του Ιβάν Σαββίδη στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, ενώ αναφέρθηκε και στο φετινό ρόστερ του Δικεφάλου, το οποίο θέλει ενίσχυση όπως τόνισε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη δεκαετία του Ιβάν Σαββίδη: «Η παρουσία του κ.Σαββίδη στην ΠΑΕ έχει αλλάξει όλη τη διαδρομή, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε σε πολλά επίπεδα, όχι μόνο αγωνιστικά, δεν αναφέρομαι στη φετινή και την περσινή σεζόν, αναφέρομαι γενικά στη δεκαετία, αλλά ανέβηκε και ως κλαμπ.

Ήταν μια πάρα πολύ καλή εξέλιξη και τυχερή για τον ΠΑΟΚ ότι ο κ.Σαββίδης ανέλαβε την ομάδα και φάνηκε με την επίτευξη μεγάλων στόχων, κύπελλα, αήττητο πρωτάθλημα και νταμπλ.

Όσο περισσότερο ο ιδιοκτήτης και ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης είναι κοντά στην ομάδα τόσο το καλύτερο, για να παρακολουθεί τα στελέχη που εργάζονται στην εταιρεία του, γιατί την ευθύνη για τα στελέχη την έχει ο ιδιοκτήτης. Το αναφέρω αυτό γιατί και πέρυσι και φέτος λέμε θα πάρουμε παίκτες ώστε να βελτιωθεί η ομάδα και τρέχουμε και δεν φτάνουμε μέχρι το τέλος, δεν έχει η ομάδα την ποιότητα και τους ποδοσφαιριστές να πάρει τους τίτλους».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Έχει γίνει πολλή συζήτηση πάνω στο θέμα. Φέτος έγινε μεγάλη ανανέωση και η ομάδα δεν βαδίζει καλά, έχασε πέρσι τους τίτλους, έχασε φέτος την πρόκριση στην Ευρώπη και σε συνδυασμό με την πολύ καλή περσινή πορεία θα μπορούσε να σταθεροποιούσε τον ΠΑΟΚ σε πολύ υψηλό επίπεδο σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ομάδα παρουσιάστηκε παντελώς ανέτοιμη. Η ομάδα θέλει ενίσχυση ποιοτική. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι το λεγόμενο συνδυαστικό, το οποίος παίζεται η μπάλα σαν κατοχή μπάλας, η μπάλα παίζεται στα πλάγια και πίσω, ενώ ο σκοπό του ποδοσφαίρου και μιας ομάδας είναι η ανάπτυξη, όλη η ιστορία είναι το γκολ. 

Για να αλλάξει αυτό χρειάζεσαι εργαλεία, κυρίως στο κέντρο και στα πλάγια, φέτος δεν έχεις εργαλεία στο κέντρο, με ταχύτητα, δύναμη και τρεξίματα κτλ. Κάποια νέα παιδιά που ήρθαν τα έχουν, αλλά δεν έχουν την εμπειρία.

Ξεκινάει κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ και καθόμαστε και το βλέπουμε και η ψυχή μας είναι "πιασμένη", αγχωνόμαστε βλέποντας το παιχνίδι, πρέπει ο κ.Λουτσέσκου να διαφοροποιήσει τον τρόπο παιχνιδιού, τις τακτικές του ώστε η ομάδα να παίζει κάθετα και όχι πλάγια και πίσω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.