Αποστολίδης: «Να δώσει κίνητρο στους παίκτες του ΠΑΟΚ η δήλωση Χάγεν»

Metrosport Team16 Απριλίου 2024

Για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπριζ, τις απουσίες των Βέλγων και τη δήλωση του προπονητή, Νίκι Χάγεν, μίλησε ο πρώην γυμναστής του Άρη και νυν της Σερκλ Μπριζ, Χάρης Αποστολίδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Για τις απουσίες της Μπριζ: «Σίγουρα ο βασικός σέντερ φορ θα είναι μια απουσία. Είναι σε πτωτική πορεία αλλά θα τον αντικαταστήσει ο Χούκλα. Είναι διαφορετικό στυλ παίκτη. Θα τον αντικαταστήσει επάξια. Είναι πιο κοντός και πιο γρήγορος. Θα πάει σε διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Δεν είναι σίγουρο αν θα επιστρέψει ο Μινιολέ. Είναι έμπειρος και θα είναι μεγάλη απουσία. Η Μπριζ είχε ένταση στο παιχνίδι της, μπήκε δυναμικά, με μεγάλη ένταση». 

Για τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ: «Είναι βατό το 1-0 και με τη βοήθεια της έδρας ο ΠΑΟΚ έχει καλές πιθανότητες. Είναι και πιο ξεκούραστος ο ΠΑΟΚ, η Μπριζ έπαιξε παιχνίδι. Οι παίκτες της Μπριζ θα δουν κάτι διαφορετικό, θα ευνοήσει η ατμόσφαιρα της Τούμπας τους παίκτες του ΠΑΟΚ και θα τους δώσει αβαντάζ. Δε νομίζω ότι θα επηρεαστούν οι παίκτες της Μπριζ, είναι έμπειροι παίκτες».

Για τη δήλωση του προπονητή: «Θα πρέπει να δώσει κίνητρο στον ΠΑΟΚ. Το έκανε για να δείξει την καλή κατάσταση της ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.