«Απόσταση 3 μέτρων Μελισσανίδη - διαιτητή, σε λάθος σημείο ο Καρυπίδης»

Metrosport Team12 Μαρτίου 2020

Απολογήθηκε για τα όσα έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ στον πρώτο ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη η ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της Ένωσης βρέθηκαν ενώπιον του αρμόδιου οργάνου της Ομοσπονδίας και αρνήθηκαν τα πάντα. Δηλαδή, υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε καμία είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή βιαιοπραγία εναντίον του γυμναστή των «κιτρίνων» καθώς και καμία κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη προς το διαιτητή.

Ο εκπρόσωπος των «κιτρινόμαυρων» Αλέξης Αλεξίου, ξεκαθάρισε ότι «μόνο το ένα από τα τρία έγγραφα του αγώνα υπάρχει ο όρος απώθηση. Δεν υπάρχει καμία βιαιοπραγία και άρα πρέπει να εφαρμοστεί το άρθρο 15.4Α και όχι το 15. 4Β. Αυτός που να έχει απωθηθεί είναι ο γυμναστής του Άρη, ο οποίος όπως μπορείται να δείτε και εσείς έχει σηκωθεί και πηγαίνει στον πάγκο χωρίς να έχει απολύτος τίποτα. Ακόμα και ο Χαριστέας φαίνεται εκνευρισμένος γιατί δεν μπορεί να το εκμεταλλευτεί».

Επιπλέον, ως μάρτυρας μίλησε και ο Χρήστος Παπαδημητρίου, ο οποίος επισήμανε ότι: «Πήγαν οι παίκτες να πανηγυρίσουν, εκεί δεν υπήρχαν οπαδοί παρά μόνο παίκτες του Άρη και ο γυμναστής. Από πλευρά ΑΕΚ, ήμουν εγώ και δύο ακόμα με διαπιστεύσεις, αυτοί είναι οι τρεις που αναφέρει στην εκθέσή του ο παρατηρητής».

Το λόγο πήρε και ο Βασίλης Δημητριάδης ο οποίος ακολούθησε την ίδια υπερασπιστική γραμμή και έριξε την ευθύνη στο διαιτητή. Μεταξύ άλλων, είπε: «Εξαγρίωσε τον κόσμο ο διαιτητής. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Δεν ξέρω από ποιον ακούστηκε το no oenalty και το fuck you. Μεταξύ Μελισσανίδη και διαιτητή υπήρχε απόσταση τουλάχιστον 3 μέτρων. Υπήρχαν πολλοί αστυνομικοί δεν πλησίασε. Ο Καρυπίδης δεν ήταν διαπιστευμένος δεν έπρεπε να είναι στα αποδυτήρια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.