Σε απόπειρα βιασμού αποδίδονται τα αίτια των πυροβολισμών που έπεσαν το βράδυ της Κυριακής (7/12) στο Ίλιον, ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 18χρονη κόρη της μίας οικογένειας κατήγγειλε ότι βρισκόταν στο μπάνιο, όταν ο πεθερός της αποπειράθηκε να τη βιάσει. Εκείνη, ειδοποίησε αμέσως τους γονείς της, με μέλη της οικογένειάς της να σπεύδουν στο σημείο, όπου ξεκίνησε έντονος διαπληκτισμός. Πολύ σύντομα, όμως, ο καβγάς κατέληξε σε πυροβολισμού, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός.
Μάλιστα, στελέχη της ΕΛΑΣ, που βρέθηκαν στο σημείο, εντόπισαν πέντε κάλυκες, προχωρώντας στη σύλληψη επτά μελών και των δύο οικογενειών Ρομά, τα οποία αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα. Η δικογραφία περιλαμβάνει πληθώρα αδικημάτων μεταξύ των οποίων παραβάσεις περί όπλων, πρόκληση σωματικής βλάβης και οπλοκατοχή, ενώ ένας εκ των κατηγορουμένων θεωρείται ύποπτος για απόπειρα βιασμού.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube