Απόλυτος ο Κλάους Άλοφς: «Ο ΠΑΟΚ ξέρει τι θέλουμε για τον Νάρεϊ»

Metrosport Team12 Ιουλίου 2022

Στις 15 Ιουλίου ξεκινά το Πρωτάθλημα στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, την ίδια ημερομηνία πρέπει να δηλώσει ο ΠΑΟΚ την λίστα στην Ευρώπη για τα παιχνίδια με την Λέφσκι.

Δικαιολογημένα το θέμα του Κάλεντ Νάρεϊ βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Βάσει των δηλώσεων του αθλητικού διευθυντή της Φορτούνα Ντίσελντορφ, του Κλάους Άλοφς, δεν έχουν γίνει βήματα προόδου. Υπάρχει οικονομική διαφορά.

Ο Άλοφς σε δηλώσεις του, σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης υποστήριξε για το θέμα Νάρεϊ:

«Θα πρέπει να δούμε τι θα φέρουν οι επόμενες μέρες. Αυτήν τη στιγμή είμαι μάλλον συγκρατημένος. Έχουμε ξεκάθαρες ιδέες και μόνο ένα πολύ, πολύ περιορισμένο πεδίο δράσης. Είναι εντελώς ανοιχτό αυτό που συμβαίνει τώρα. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν ο ΠΑΟΚ θα συμφωνήσει με τους όρους μας. Ξέρει τι θέλουμε».

Οπως αναφέρεται σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης,

«ο Άλοφς συνομίλησε με τον Νάρεϊ, ζητώντας από τον 27χρονο εξτρέμ να αντιμετωπίζει πιο επαγγελματικά την κατάσταση: «Πρέπει να προχωρήσουμε ρεαλιστικά και να δουλέψουμε μαζί, με προσανατολισμό να βρούμε μία λύση. Η κατάσταση είναι αυτή που είναι... Δεν έχουμε να παρατήσουμε κάτι, αλλά πρέπει να δράσουμε με γνώμονα το συμφέρον της ιδιοκτησίας, της διοίκησης και των μελών της Φορτούνα».

Μάλιστα αναφέρουν και το εξής στοιχείο: «Ο Νάρεϊ θα πρέπει να επιστρέψει στην κανονική λειτουργία. Όλοι προσπαθούμε να βρούμε μια λύση. Αλλά αν αυτό δεν λειτουργήσει, τότε πρέπει να το αποδεχτεί και να το αντιμετωπίσει». Τι σημαίνει αυτό για τη Φορτούνα; Ότι ο Νάρεϊ θα είναι υποχρεωμένος να τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, του Τιούνε...



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.