«Απόλυτο φαβορί ο ΠΑΟΚ, οι παίκτες της Μποέμιανς κάνουν κι άλλες δουλειές»

Metrosport Team30 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ιρλανδός δημοσιογράφος, Μαρκ Μακάντεν, και μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είναι η πρώτη φορά που κάνει δύο προκρίσεις η Μποέμιανς αλλά και για το ιρλανδικό ποδόσφαιρο που έχει τρεις ομάδες στον 3ο προκριματικό γύρο. Η αλήθεια είναι πως στην ομάδα που υπάρχουν ποδοσφαιριστές έχουν κι άλλα επαγγέλματα, το ζευγάρι ήταν 50-50. Η Μποέμιανς έδειξε μια δυναμική και κατάφερε να προκριθεί. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην ευρωπαϊκή ιστορία της ομάδας, πριν από 20 χρόνια η ομάδα έχει αντιμετωπίσει τη Ρόζενμποργκ και τη Σάλτσμπουργκ.

Για τους πιο επικίνδυνους παίκτες: «O Κέλι είναι ένας σκόρερ για την ομάδα. Ξεχωρίζουν οι Ντόι και Τιέρνι. Και οι δύο έχουν παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Youth League. Θα κάνουν μεγάλη καριέρα, μπορεί να πάρουν μεταγραφή στην Αγγλία. Δύο παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν παίξει σε εκείνο το ματς, ο Τζόλης και ο Κούτσιας».

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που θα προσέξει η Μποέμιανς: «Κανείς από την Μποέμιανς δεν περίμενε πως θα βρεθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ και θα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει. Είχα έρθει πριν 10 χρόνια στην Ελλάδα όταν ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους Σάμροκ Ρόβερς, είχα δει την καυτή ατμόσφαιρα. Είναι μια δυνατή ομάδα, έχει Ελληνες διεθνείς και είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση».

Για την πρόβλεψή του για το ματς της Τρίτης: «Το πιο σημαντικό για την Μποέμιανς είναι πως είχε στο πλευρό της τους οπαδούς της. Αν τους έχει πάλι κόντρα στον ΠΑΟΚ, αν κάνει το ματς της ζωής της θα είναι σημαντικό. Αν κοντράρουν τον ΠΑΟΚ και χάσουν την πρόκριση, θα είναι ευχαριστημένοι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.