Απόλυτη «στήριξη» στον κόουτς και διεκδίκηση όλων των στόχων

Δημήτρης Μπούζας29 Νοεμβρίου 2020

Ό,τι είχε σχέση με το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι το καταθέσαμε στο χθεσινό μας σχόλιο, χωρίς να ξεστρατίσουμε από εκεί που σταθερά πορευόμαστε επί σειρά δεκαετιών: καλοπροαίρετη κριτική με ειλικρινή πρόθεση σεβασμού στον αναγνώστη, στην αλήθεια και στον ΠΑΟΚ

Αναφερθήκαμε συνοπτικά και καλοπροαίρετα σε όσα σημαντικά (θετικά ή αρνητικά) διαπιστώσαμε και κλείσαμε με ένα επίσης λακωνικό επίλογο χωρίς αφορισμούς και πονηρές ή αφελείς τοποθετήσεις, που μπορούσαν να οδηγήσουν σε αποπροσανατολισμούς και διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας. 

Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις μέσα από τις οποίες διέκρινες μια προσπάθεια δημιουργίας αναταραχής και προβλημάτων στον δικέφαλο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ωστόσο που δεν έχει συνηθίσει να δέχεται αβασάνιστα και να καταπίνει αμάσητα ότι του σερβίρουν, είχε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να διακρίνει με ποια κριτήρια διακινούν συγκεκριμένοι τύποι τα όσα συμβαίνουν στην ασπρόμαυρη οικογένεια, με ιδιαίτερη προτίμηση την «επεξεργασία» καταστάσεων που μπορούν να προκαλέσουν ζημιά. 

Οι ΠΑΟΚτσήδες άκουσαν και διάβασαν κριτικές από εκπροσώπους της ενημέρωσης, αλλά και γνώμες από παρεμβάσεις ανωνύμων που αυτοσυστήνονται ως ΠΑΟΚτσήδες, οι οποίες στο σύνολο τους στόχευαν τον Πάμπλο Γκαρσία. Δεν ήταν πολλοί. Ήταν λίγοι αλλά τόσο πικρόχολοι και προφανώς καθοδηγούμενοι, που δεν κατάφεραν να πείσουν κανέναν. Μερικοί μάλιστα εξ αυτών είχαν την αφελή σκέψη να συγκρίνουν ανόμοιες καταστάσεις. Τον προκάτοχο δηλαδή και τον διάδοχο. 

Τον κόουτς που δεν άφησε τίποτα όρθιο πίσω του, ο οποίος με τις εμμονές του, τις ψευτιές του, τις παραλείψεις του (σκεφτείτε άφησε ολόκληρο σύλλογο χωρίς δεύτερο αριστερό μπακ στην ευρωπαϊκή του λίστα), με τον κόουτς ο οποίος ανέλαβε να ξαναφέρει στην Τούμπα την καθαρή ψυχή και σκέψη, το μπεσαλίκι και την αδιαπραγμάτευτη αγάπη του για τον σύλλογο, τον οποίο υπηρέτησε με τόσο πάθος. Αυτή τη στιγμή ο Πάμπλο Γκαρσία έχοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του κόσμου, του μεγαλομετόχου και των παικτών του, προχωράει σταθερά σε ένα φωτεινό δρόμο, μακριά από τα σκοτεινά υπόγεια, τα μανατζεριλίκια, και τους θεατρινισμούς. 

Είναι βέβαιο πως ότι καταφέρει θα είναι κατάθεση ψυχής και όχι «προϊόν» αβάντας από τα γνωστά κυκλώματα με τους εργολάβους συγκάλυψης ποδοσφαιρικών «εγκλημάτων». Αναφερθήκαμε παραπάνω για την στήριξη που πρέπει και που αυτή τη στιγμή υπάρχει (από όλη την ασπρόμαυρη οικογένεια) στον κόουτς. 

Σε αυτό το σημείο επιβάλλεται να τονίσουμε ιδιαίτερα τη στήριξη που αποδεδειγμένα προηγείται και έχει ανάγκη ο Γκαρσία. Και αυτήν δεν είναι άλλη από αυτή που είμαστε βέβαιοι ότι θα του τη δώσει με όλη του την ψυχή και γενναιόδωρα ο μεγαλομέτοχος (στις μεταγραφές του χειμώνα). Από εκεί και πέρα σε εμάς δεν απομένει παρά να πληροφορήσουμε όλους όσους ονειρεύονται κι επιθυμούν διχασμούς, αναταραχές και εσωστρέφειες μέσα στον ΠΑΟΚ, ότι θα απογοητευτούν. Ο δικέφαλος έχει τις δυνατότητες και θα διεκδικήσει όλους τους στόχους του.

ΥΓ1: Σε ότι έχει σχέση βέβαια με τις φαιδρές δηλώσεις του αστυνομικού διευθυντή του Πειραιά, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι μια απλή υπενθύμιση. Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν κάποιοι από τους ομόβαθμους του σημερινού διευθυντή, οι οποίοι κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος – δηλαδή την συγκάλυψη τερατουργημάτων που γινόντουσαν εντός κι εκτός του Φαληρικού σταδίου – όταν συνταξιοδοτήθηκαν, σε χρόνο ρεκόρ εμφανίστηκαν ως διευθυντές ασφαλείας του θρύλου. Αν σας λέει τίποτα αυτό κρατήστε το στην άκρη. Μετά την σύνταξη και νέο πακετάκι για να εξασφαλίσουμε άνετα γηρατειά. Κάποιοι θα το έλεγαν βέβαια επιβράβευση υπηρεσιών του παρελθόντος, αλλά προφανώς και του μέλλοντος.

ΥΓ2: Η κοινή γνώμη σταυροκοπήθηκε για μια ακόμη φορά ακούγοντας τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, συμπαθέστατου κυρίου Μαρτίνς. Ο αθεόφοβος ζήτησε από τον διαιτητή του χθεσινού αγώνα, να σταθεί στο ύψος του! Χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει σε ποιο ύψος. Του Καραπαπά ή του Κουμπαράκη;

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.