«Απόλυτη προσήλωση στον στόχο», το σύνθημα για τον τελικό

Γιώργος Καστάνης10 Απριλίου 2022

Με αυξημένη αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητες που έχει ο ΠΑΟΚ και για τις προοπτικές που υπάρχουν προκειμένου να προκριθεί η ομάδα στα ημιτελικά του Conference League ξεκίνησε από χθες το πρωί η προετοιμασία των παικτών για τον (νέο) μεγάλο τελικό της 14ης Απριλίου.

Στην κατάμεστη από φιλάθλους του ΠΑΟΚ, Τούμπα, οι παίκτες, ο Λουτσέσκου, (όλη η ομάδα) θα προσπαθήσουν να κερδίσουν και να εξασφαλίσουν σκορ πρόκρισης. Είναι εύκολο το έργο τους; Όχι φυσικά. Θα χρειαστεί να καταβάλουν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουν και να προκριθούν επί ενός αντιπάλου που θεωρείται το φαβορί. Ο Ρουμάνος τεχνικός χωρίς να επιχειρεί να πιέσει τους παίκτες, έχει τον τρόπο του, να περνά τα κατάλληλα μηνύματα. Ένα από αυτά; “Η απόλυτη προσήλωση στον στόχο μας. Εχουμε μπροστά μας έναν τελικό και θέλουμε να τον κερδίσουμε”.

Η αυτοπεποίθηση των παικτών αυξήθηκε από το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο στο Βελοντρόμ, έδειξαν πως μπορούν να κοιτάξουν στα “μάτια” τους αντιπάλους τους. Τους “μέτρησαν”, είδαν τις δυνατότητές τους και πιστεύουν ότι τους “έχουν”. Έτσι απλά. Πρέπει όμως να το δείξουν στην πράξη.

Το ευχάριστο είναι πως κανείς παίκτης δεν παραπονέθηκε για ενοχλήσεις ή κάποιο τραυματισμό. Μοναδικός απών, εξακολουθεί να παραμένει ο Γιάννης Μιχαηλίδης που είναι στο εξωτερικό και συνεχίζει την θεραπεία του, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Και σήμερα το πρωί, το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση, ενώ χθες δόθηκε έμφαση στην τακτική και στην μεταβίβαση της μπάλας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.