Απώλεια στη Λάρισα για τον κουρασμένο Άρη

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2020

Ο Άρης δεν έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Μετά από μέτρια εμφάνιση, έμεινε δίκαια στη λευκή ισοπαλία με τη Λάρισα. Δεν βγήκε η επιλογή του Ένινγκ να επιλέξει για τρίτο συνεχόμενο αγώνα την ίδια ενδεκάδα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κατά διαστήματα τον έλεγχο του αγώνα αλλά σε κανένα σημείο δεν κατάφερε να απειλήσει στο βαθμό που θα ήθελε για να πάρει τη νίκη.

Κακό θέαμα, ελάχιστες επιθετικές προσπάθειες

Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα χειρότερα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα. Ο κακός αγωνιστικός χώρους επηρέασε αλλά δεν ήταν μόνο αυτός.

Πολλά τα λάθη εκατέρωθεν με την… ενδεκάδα του Άρη (ίδια για τρίτο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα) να μοιάζει αρκετά κουρασμένη. Χαρακτηριστικό πως οι κίτρινοι έκαναν την πρώτη τους τελική προσπάθεια μετά το 30’ με ένα σουτ του Ματίγια.

Αμυντικά, πάντως, δεν αντιμετώπισαν προβλήματα με εξαίρεση ένα σουτ του Κάτσε εντός της περιοχής που πέρασε άουτ στις καθυστερήσεις του 45λεπτου.

Έμειναν στην κυκλοφορία της μπάλας

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να τον κάνει απειλητικό. Είχε την κατοχή της μπάλας, είχε όμως και πρόβλημα στην τελική πάσα με την πρώτη του καλή ευκαιρία να έρχεται με ένα σουτ του Γκάμα εκτός περιοχής.

Η Λάρισα απειλήσε με τον Κάτσε στο 64’ και προσπαθούσε κυρίως με τις εκτελέσεις των στημένων φάσεων να απειλήσει τον Κούεστα.

Παρά τη μέτρια αγωνιστική τους μέρα, Λάρισα και Άρης έπαιξαν για τη νίκη και το τελευταίο 15λεπτο του αγώνα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ευκαιρία του Ντιγκινί στο 77’, ευκαιρία του Καρανίκα στο 80’, ένταση, δυνατές μονομαχίες και στο φινάλε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία με τον Νούνιτς.

Το γκολ δεν ήρθε για καμία από τις δύο ομάδες και η ισοπαλία ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα.

Λάρισα: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς (78’ Μπούστος), Παπάζογλου (86’ Νούνιτς), Μόρας, Καρανίκας, Σεσέροβιτς (93’ Μπάλλας), Μπέρτος, Κάτσε,Μπράλιτς
Άρης: Κουέστα, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Ρόουζ, Σάσα (62’ Μπα), Ματίγια, Φετφατζίδης, Ιντέγε, Μπρούνο Γκάμα (79’ Μαρτίνες), Λάρσον (69’ Ντιγκινί)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.