Απολαυστικός Κούρτιτς: «Η καλύτερη στιγμή μου - Δεν θέλω να γυρίσω στην Πάρμα, θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2022

Ο Γιασμίν Κούρτιτς χαρακτήρισε το αποψινό του γκολ ως το καλύτερο και πιο σημαντικό της καριέρας του, ενώ την καλύτερη ατάκα την κρατούσε για το τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το γκολ του και όσα βίωσε μετά από αυτό: «Είναι πολλά τα συναισθήματα. Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Να βλέπεις όλες αυτές τις αντιδράσεις. Είναι κάτι υπέροχο».

Για το τι σκέφτηκε όταν του ήρθε η μπάλα στα πόδια: «Έβλεπα τους αμυντικούς να θέλουν να διώξουν. Ήξερα πως θα έρθει σε μένα. Αυτό που σκέφτηκα είναι να κάνω καλό κοντρόλ για να σουτάρω. Αυτό έγινε και είμαι χαρούμενος γιατί είναι από τα καλύτερα γκολ της καριέρας μου. Το χάρηκα».

Στη συνέχεια είδε το γκολ για πρώτη φορά στη διάρκεια της εκπομπής του συνδρομητικού καναλιού και σχολίασε: «Είμαι περήφανος για όλη την ομάδα, για τους συμπαίκτες μου, για τη πρόκριση, για την αντίδραση είναι κάτι που μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ να αναλύσω το γκολ ακόμα. Είναι κάτι σημαντικό, κάτι που συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο. Είμαι περήφανος και έχω πολλά συναισθήματα».

Για το αν τον κυνηγήσει να τον πάρει πίσω η Πάρμα: «Δεν θα επέστρεφα ποτέ, θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ...».

Καταλήγοντας, αυτοσαρκάστηκε και είπε: «No penalty, no problem...».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.