Απολαυστικοί Κοκκινάκης - Κουμεντάκης για το Κύπελλο, τα τραγούδια στα αποδυτήρια και τη βραδινή έξοδο

Metrosport Team04 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν ο Ραφαήλ Κουεντάκης και ο Μενέλαος Κοκκινάκης. 

Οι δύο αθλητές της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ μίλησαν αναφορικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου, τα πανηγύρια που έλαβαν χώρα στα αποδυτήρια της ομάδας αλλά και την έξοδο σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ο Μενέλαος Κοκκινάκης, ανέφερε: «Τον Ραφαήλ τον φωνάζουμε «Ράφα» στην προπόνηση, μετά τον τελικό έμεινα στην Αθήνα γιατί από εδώ κατάγομαι και πέρασα τις ημέρες με την οικογένεια. Μετά το πέρας του τελικού, εγώ ήμουν αυτός που έβαζα τη μουσική στα αποδυτήρια. Θεωρώ πως είναι δεδομένο να αφιερώσουμε τον τίτλο στους δικούς μας ανθρώπους αλλά και στην ομάδα και τη διοίκηση. Πιστεύω ότι παίρνεις ότι αξίζεις και εμείς το αξίζαμε και είμαστε μία γροθιά»

Εν συνεχεία ο Ραφαήλ Κουμεντάκης σημείωσε: «Εγώ τον φωνάζω Μενέλαο στην προπόνηση, είχαμε μερικές ημέρες κενές και εξαφανίστηκε ο και ανησύχησα, τώρα έχω απορία για το που είναι. Με τον Μενέλαο είμαστε μαζί και στο δωμάτιο, όλη την ημέρα άκουγε μουσική. Βράδυ Σαββάτου βγήκαμε σε ένα νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, διασκεδάσαμε λίγες ώρες. Είχαμε μαζί μας το Κύπελλο και ο Τακουρίδης δεν το άφηνε από το χέρι του. Το τρόπαιο το αφιερώνω στους συμπαίκτες και στην ομάδα 100%, γιατί όλο το ταξίδι που κάναμε είμασταν μαζί και στα καλά και στα άσχημα. Το βόλεϊ είναι ένα πολύ ομαδικό άθλημα και αξίζει σε όλους αυτό το τρόπαιο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.