Αποκλεισμός για τον Μακεδονικό στην παράταση από την Καρδίτσα

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2022

Ο Μακεδονικός υποδέχτηκε την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν από το γήπεδο των "πράσινων" με τη νίκη χάρη στο γκολ του Μπάλλα στο 116’, της παράτασης.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με τις ομάδες να δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στα μετόπισθεν. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση και ενώ όλα έδειχναν πως ο νικητής της αναμέτρησης θα βγει από τη διαδικασία των πέναλτι, η Καρδίτσα με τον Μπάλλα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 116ο λεπτό. Στα τελευταία λεπτά ο Μακεδονικός προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά εν τέλει δεν τα κατάφερε, μένοντας εκτός συνέχειας του Κυπέλλου.

Η Αναγέννηση Καρδίτσα προκρίθηκε στην επόμενη της διοργάνωσης, εκεί θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πόντου, οποίος επικράτησε στην έδρα του Διαγόρα στα πέναλτι, επικρατώντας με 4-2.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ( Προπονητής: Αμανατίδης Γ. ): Γουναρίδης, Χασάνογλου (81’
Μιλισάβλιεβιτς), Τσουκάνης, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Παναγιωτούδης, Μπρατσιάνη, Λεωνιδόπουλος, Ζαννάκης (106’ Μπουλάτοβιτς), Γαρύφαλος, Σάντσεθ (67’ Σιμόνι). 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ( Προπονητής: Αμανατίδης Π. ): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Δημόπουλος (102’ Γκόλιας), Πρίκας (84’ Μπάλλας), Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός, Αθανασιάδης (77’ Γιάκος), Βερνάρδος, Ξύδας (120’ Αλιατίδης), Ριέρα (77’ Σταμόπουλος).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.