Αποκαλυπτικός Μπεργκ: «Παίρνω χάπια για να μπορώ να αγωνιστώ»

Metrosport Team21 Μαρτίου 2022

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για πρώτη φορά σε μέσα της χώρας του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και την αγωγή που χρειάζεται να παίρνει για να μπορεί να σταθεί στα πόδια του και δίνει το παρών στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ήταν άκρως αποκαλυπτικός στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε ΜΜΕ της Σουηδίας. Ο Μπεργκ αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη  Γκέτεμποργκ, έχοντας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν.

«Αυτή τη στιγμή θέλω απλώς να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο. Όταν το σώμα "χτυπάει" καμπανάκια, ξέρεις ότι τα χρόνια δεν γυρίζουν πίσω και δεν γίνεσαι νεότερος. Τώρα πάνω απ' όλα έχει σημασία να κάνουμε τα πάντα όσο πιο σωστά γίνεται αυτή τη σεζόν», είπε αρχικά ο 35χρονος επιθετικός.

Στη συνέχεια δήλωσε πως παίρνει αγωγή για να αγωνίζεται ακόμη: «Είναι επίσης κάτι που είναι απαραίτητο για μένα αν θέλω να σταθώ σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου». Ενώ αποκάλυψε πως  θα υποβληθεί σε επέμβαση μετά το τέλος της καριέρας του.

Για την ποσότητα των χαπιών που καταναλώνει, απάντησε: «Κατά περιόδους. Αλλά είναι πάρα πολλά για να είμαι ειλικρινής, κάτι που μπορεί να μην είναι και ό,τι καλύτερο. Είναι όμως και κάτι απαραίτητο για μένα αν θέλω να σταθώ σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου».

Στο τέλος είπε πως τα χάπια μοιάζουν με τα Voltaren: «Μάλλον μοιάζουν με Voltaren». Ο διεθνή Σουηδός διανύει μια δύσκολη περίοδο στη καριέρα του, καθώς ο χρόνος έκανε την εμφάνισή του στο σώμα του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.