Αποκαλυπτική συνέντευξη: «Ετσι κατέληξαν στη συμφωνία ΠΑΟΚ και Μουργκ»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2020

Ο αθλητικός διευθυντής της Ραπίντ Βιέννης Ζόραν Μπάρισιτς, εξήγησε πως η επιθυμία του Τόμας Μουργκ για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ έγινε πραγματικότητα και πως δύσκολα θα μπορούσαν να του βάλουν εμπόδια.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή
, στάθηκε στην απόφαση του 25χρονου να έρθει στον Δικέφαλο, τονίζοντας ότι ήταν προσωπική επιλογή του παίκτη να αποχωρήσει. «Ο Τόμας Μουργκ ήθελε πραγματικά να μας αφήσει και να κάνει το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό», είπε αρχικά ο Μπάρισιτς και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η μεταγραφή του δεν έχει τελειώσει ακόμα». Παράλληλα, υποστήριξε πως η πώληση του ποδοσφαιριστή δεν έχει να κάνει με την οικονομική τόνωση της Ραπίντ αλλά με την ρητή επιθυμία του παίκτη να πάει στον ΠΑΟΚ

Εκανε λόγο και για το ρόλο του Σβαμπ, ενώ επιβεβαίωσε τα όσα αποκάλυψε το metrosport.gr για την επιλογή του Σάουμπ:

«Ο Σβαμπ είπε στον Γερμανό αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε, μόνο καλά πράγματα για τον Μουργκ. Αρα οφείλει την πρώτη του παρουσία στο εξωτερικό σε έναν άλλο πρώην συμπαίκτη του, τον Σβαμπ. Ο Ρέμπε  βέβαια ήταν σε επαφή με άλλον παίκτη, τον Λούις Σάουμπ για εβδομάδες και όλα εξαρτώνταν από την αποχώρηση του αρχηγού, του Δημήτρου Πέλκα. Αυτή ήρθε μετά την αποτυχία στο πλέι-οφ του Champions League με την Κράσνονταρ. Αλλά ο Σάουμπ δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και μετακόμισε στην Ελβετία για τη Λουκέρνη. 

«Ο Μουργκ περίμενε υπομονετικά μέχρι την τελευταία ημέρα και μετά τη μετακόμιση του Πέλκα στην Κωνσταντινούπολη, κάθισε στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα το μεσημέρι. Το συμβόλαιό του με τη Ραπίντ λήγει το 2022, επομένως, η Ραπίντ θα έχει σημαντικό κέρδος από τη μεταγραφή». 
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.