Αποκάλυψη σοκ: Νεκρός ο Έλληνας μάρτυρας του Noor One στο Ντουμπάι!

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2021

Νεκρός, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένας ακόμη σημαντικός μάρτυρας, στην υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor One. 

Ο Έλληνας επιχειρηματίας Βασίλης Γεωργιάδης, που ζούσε στο Ντουμπάι και προσπαθούσε απεγνωσμένα, από το 2018, να έρθει σε επαφή με τις ελληνικές δικαστικές αρχές για να δώσει πληροφορίες και στοιχεία για μεγάλη υπόθεση διαφθοράς κρατικών αξιωματούχων, που συνδεόταν με την υπόθεση του Noor One, βρέθηκε νεκρός.

Νεκρός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι και ο σκύλος του, με τον οποίο διέμενε σε διαμέρισμα στο Ντουμπάι.

Στον Βασίλη Γεωργιάδη είχε απαγορευτεί η έξοδος από τα Αραβικά Εμιράτα και ζούσε σε καθεστώς ιδιότυπης ομηρίας αφού δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω οικονομικής αντιδικίας. 

Δικοί του άνθρωποι, με τους οποίους μιλούσε συχνά, τον αναζήτησαν στο τηλέφωνο από τις αρχές Σεπτεμβρίου, χωρίς να πάρουν απάντηση. Η ελληνική πρεσβεία στο Ντουμπάι ενημέρωσε συγγενικά του πρόσωπα ότι βρέθηκε ένα πτώμα στο διαμέρισμα του από τον σεκιουριτά της πολυκατοικίας.

Η αιτία θανάτου του παραμένει άγνωστη, καθώς κατά περίεργο λόγο εκδόθηκε πιστοποιητικό θανάτου του στις 3 Σεπτεμβρίου, χωρίς να γίνει αναγνώριση στο πτώμα του και χωρίς επίσης να γίνει νεκροψία και νεκροτομή. Το συγκλονιστικότερο όλων είναι ότι, η σωρός του παραμένει ακόμη στα Εμιράτα καθώς δεν την έχουν παραλάβει οι οικείου του, ενώ είναι άγνωστο πού βρίσκονται τα προσωπικά του είδη, μεταξύ των οποίων πολύτιμες σημειώσεις και δύο λαπ τοπ. 

Την υπόθεση του μάρτυρα είχε αποκαλύψει η τηλεοπτική «Δίκη στο Open», όπου ο Βασίλης Γεωργιάδης έδωσε δύο μεγάλες συνεντεύξεις και αποκάλυψε την εμπλοκή δέκα ακόμη προσώπων, μεταξύ των οποίων και δύο ποδοσφαιροπαραγόντων που παραμένουν ασύλληπτα.

Όπως είναι γνωστό, ο ανακριτής Πετρόπουλος έκλεισε την υπόθεση με τυπικές κλήσεις, ενώ έχει μετατεθεί στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας. Είναι άγνωστο, προς το παρόν, που έχουν καταλήξει οι καταγγελίες, τις οποίες έκανε στην κατάθεση του ο Βασίλης Γεωργιάδης και αν ενδιαφέρθηκε ο ανακριτής κ. Πετρόπουλος. Θυμίζουμε ότι είχε διενεργηθεί έρευνα και από τον Αρειο Πάγο.

πηγή: dikografies.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.