«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε στείλει χυδαία μηνύματα και στην Καρολάιν όταν ήταν 15 χρονών»

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2022

Νέα αποκάλυψη για τον πρώην παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλο έκανε πολύ στενή φίλη της Καρολάιν Κράουτς που δολοφονήθηκε πέρυσι από τον σύζυγο της.

Πιο συγκεκριμένα αυτή είπε πως όταν η Καρολάιν ήταν 15 χρονών, είχε δεχθεί χυδαία μηνύματα από τον πρώην παρουσιαστή, καθώς ο ίδιος φαίνεται να την γνώριζε λόγω καταγωγής της (Αλόννησο) αφού είναι το νησί που διατηρούσε μέχρι πρότινος επιχείρηση.

Τότε η Καρολάιν «γέλαγε με την ηλιθιότητά του», σύμφωνα με τη φίλη της, συμπληρώνοντας πως στο νησί των Σποράδων όλοι γνώριζαν ότι «είναι γλοιώδης και αισχρός». Η... πρόταση του παρουσιαστή αφορούσε να βρεθούν οι δύο τους για καταδύσεις, υποστήριξε η φίλη της.

Τα λεγόμενα της φίλης της Κάρολαιν:

«Τρία τέσσερα χρόνια ήμασταν καλές φίλες. Ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Έξω καρδιά. Κοινωνική φουλ, πηγαίναμε για καταδύσεις μαζί και προσκοπισμό. Ήταν φουλ άτομο με ενέργεια, πάθος για να εξερευνήσει τα πάντα» είπε στον ΑΝΤ1 η φίλη της Καρολάιν.

«Τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τον είχαμε γνωρίσει, ήταν στο ίδιο, τέλος πάντων, καταδυτικό κέντρο, που κάναμε τις καταδύσεις εμείς, ήταν και ο Στάθης. Τον ξέραμε γενικότερα τον Στάθη. Της είχε στείλει και μήνυμα, θυμάμαι, τότε που κάναμε τις καταδύσεις. Χυδαία θυμάμαι ήταν, το τι της έλεγε δεν θυμάμαι. "Πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για κατάδυση;" κάτι τέτοια, αλλά γενικότερα ξέραμε ότι είναι γλοιώδης άνθρωπος, όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης. Οτι έκανε αυτό που έκανε όχι. Αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι αισχρός».

«Όταν πήρε το μήνυμα η Καρολάιν «γέλαγε περισσότερο. Δεν θυμάμαι τι του είχε απαντήσει τότε, αλλά γέλαγε με την ηλιθιότητά του, πιστεύοντας ότι θα απαντήσει και καλά με... δηλαδή από αυτή την άποψη γέλαγε», πρόσθεσε.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.