Αποφεύγει τις περιπέτειες το Πανόραμα

Χρήστος Λιάπης26 Απριλίου 2024

Το Πανόραμα εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή του στην Α' κατηγορία μετά τη νίκη του επί του Μέντεκα Καλαμαριάς. Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου.

Μετά τον αγώνα παίκτες του Πανοράματος δήλωσαν στον Γρηγόρη Μισαηλίδη: Αργύρης Χατζηκωνσταντίνου (τερματοφύλακας): «Ηταν πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας, η οποία μας εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα αξίζει να βρίσκεται πολύ πιο ψηλά από ότι είναι».

 Κων. Φαΐτατζόγλου: «Ηταν μια νίκη σημαντική για εμάς που μας εξασφάλισε την παραμονή. Είχαμε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ημασταν συγκεντρωμένοι και πετύχαμε τον στόχο μας». 

Ι. Γραμματικόπουλος: «Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Εμείς θέλαμε τους βαθμούς περισσότερο και χάρη στο γκολ του αρχηγού μας Νίκου Αφεντούλη πήραμε το τρίποντο και είμαστε καλά». 

Ο σκόρερ του Πανοράματος Νίκος Αφεντούλης επισήμανε: «Το θέλαμε πάρα πολύ. Είχαμε το πάθος, τη συγκέντρωση και τη δύναμη που απαιτούνταν. Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα αλλά σημασία έχει το νικηφόρο αποτέλεσμα για εμάς. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στον ηρωικό μας κόσμο που πάντα είναι δίπλα μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.