Αποφασίζουν για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος

Metrosport Team18 Μαΐου 2020

Ανοίγει ο δρόμος για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος στη Super League 1, καθώς οι υγειονομικές αρχές έδωσαν την έγκρισή τους ώστε οι ομάδες να ξεκινήσουν ομαδικές προπονήσεις. 

 Χθες (17/5), μάλιστα, ανακοινώθηκε και η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία από σήμερα, οι ομάδες της Super League 1 έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ομαδικές προπονήσεις, ενώ παράλληλα δίδεται η άδεια για προπονήσεις και στους διαιτητές τόσο του ποδοσφαίρου όσο και των υπόλοιπων ομαδικών αθλημάτων. 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται ένα 24ωρο πριν την σημερινή (15:00) τηλεδιάσκεψη των ΠΑΕ της Super League 1, η οποία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα οδηγήσει σε απόφαση επανέναρξης του Πρωταθλήματος το διήμερο 6 και 7 Ιουνίου. Όσο για το πότε θα ολοκληρωθούν οι αγώνες; 

Το πλάνο προβλέπει φινάλε στις 19 Ιουλίου, ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα υπάρξουν κρούσματα κορωνοϊού

Κι αυτό γιατί σε μια τέτοια περίπτωση, ο ασθενής ποδοσφαιριστής θα μπαίνει σε κατ’ οίκον καραντίνα για 14 ημέρες ενώ οι συμπαίκτες του θα απομονώνονται για πέντε ημέρες. Σε αυτό το διάστημα, φυσικά, η ομάδα δεν θα είναι σε θέση να αγωνίζεται και οι παίκτες θα γυμνάζονται μόνο ατομικά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.