Αποφασίζει για το πώς θα διαχειριστεί την επιστροφή του Μαντσίνι

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2022

Αύριο ολοκληρώνεται η δεκαήμερη άδεια που χορήγησε η ΠΑΕ Αρης στον Ντάνιελ Μαντσίνι και ο Αργεντίνος επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη δίχως να έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το μέλλον του στην ομάδα. Στις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια «μάχη» αντικρουόμενων πληροφοριών. 

Στην Αθήνα, θεωρούν δεδομένη τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και μάλιστα συγκεκριμένα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θα συμμετέχει και στο πρόγραμμα προετοιμασίας που θα γίνει στην Ολλανδία! Ο Αρης δεν λέει το παραμικρό και διαρρέει ότι δεν έχει στα χέρια του πρόταση από τους Πειραιώτες αλλά ένα «χλιαρό» ενδιαφέρον από δύο ομάδες του εξωτερικού.

Η επιστροφή του Μαντσίνι δεν σημαίνει πάντως ότι ο παίκτης θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι εξαιρετικά αμφίβολο καθώς από το περιβάλλον του Θόδωρου Καρυπίδη είχε διαρρεύσει ότι ακόμη κι αν δεν παραχωρηθεί ο παίκτης, δεν έχει παρόν και μέλλον στην ομάδα. Και στο μεσοδιάστημα δεν έγινε ουσιαστική επαφή για την εξομάλυνση των τεταμένων σχέσεων. Αν θα γίνει με την επιστροφή του παίκτη, είναι κάτι που θα φανεί εντός των επόμενων 48 ωρών. 

Προφανώς θα εξαρτηθεί 1) από το αν ο Αρης θα λάβει πρόταση πώλησης των δικαιωμάτων του και 2) από το αν αυτή θα ικανοποιεί τις οικονομικές απαιτήσεις του. Προς στιγμήν δεν έχει αποφασιστεί πάντως το πώς θα διαχειριστεί η ομάδα αυτή την υπόθεση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.