Αποφάσισαν στον Άρη για Τζέγκο και Ιωάννου

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2021

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη στις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για την δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν για τους παίκτες που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες..

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Άρη ανέφερε...

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (04/02, 17:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (6η φάση) του Κυπέλλου Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία και παιχνίδι κινητικότητας με μπάλα για το πρώτο, ενεργοποίηση, ταχυδύναμη και παιχνίδι μικρών χώρων με μπάλα για το δεύτερο γκρουπ) με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να ανεβάζει ακόμη περισσότερο το ρυθμό και να συμμετέχει σε κομμάτι της προπόνησης.

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

* Οι Τζέιμς Τζέγκο και Νικόλας Ιωάννου, που αμφότεροι συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.