«Απόφαση ντροπή, πρέπει να σκίσουμε τα πτυχία μας έξω απο την ΕΠΟ»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο νομικός, Παναγιώτης Μαστροθύμιος και αναφέρθηκε στην απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου υπέρ του Δημήτρη Κοντοβά, χαρακτηρίζοντάς την ντροπιαστική.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Σήμερα το πρωί είχα την απόφαση στα χέρια μου για να τη μελετήσω. Θεωρώ απόφαση ντροπή για τα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει λογική που βγήκε αυτή η απόφαση. Κάθε απόφαση πρέπει να είναι αναλυτική. Ξεκάθαρα όλες οι προηγούμενες ομάδες που υποβιβάστηκαν πριν το 2016-17 είναι καθαρές και δεν χρειάζονται να πληρώσουν και τώρα ήρθε αυτή η απόφαση για μια υπόθεση πριν επτά χρόνια για να πληρώσει ο Άρης. 

Στην περιγραφή των γεγονότων που δέχεται το δικαστήριο δεν μπορώ να απαντήσω αν ήταν ανθρώπινο λάθος. Εφόσον είναι του 2013 πώς γίνεται να εκδικάζεται το 2016. Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του συναδέλφου στην ΠΑΕ Άρης. Θα έχει ανεβάσει σίγουρα πίεση. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να σκίσουμε τα πτυχία μας έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ. Εγώ σαν ΠΑΕ Άρης θα έκανα αίτημα προς της Σούπερ Λιγκ 1 να εξεταστεί αυτή η απόφαση που είναι παράνομη για να μην υπάρχει αφαίρεση βαθμών στην ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.