Αποδυναμώθηκε η Σλόβαν Μπρατισλάβας, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Κόνφερενς Λιγκ

Πέτρος Χαριζακλής31 Αυγούστου 2021

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στο Κόνφερενς Λιγκ τις Κοπεγχάγη, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου και πιθανότατα θα κοντραριστεί με τη Κοπεγχάγη γι' αυτό. Μία άλλη αντίπαλός του όμως, που τον έχει πληγώσει στο παρελθόν, αποδυναμώθηκε στις μεταγραφές.

Ο λόγος για τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία την Τρίτη (31/8) ανακοίνωσε την πώληση των Στρέλετς (φορ) και Ρατάο (εξτρέμ) σε Σπέτσια και Τουλούζ αντίστοιχα. Ο Στρέλετς ήταν ο δεύτερος φορ πίσω από τον Χεντί και πλέον η Σλόβαν δεν έχει εναλλακτική στην κορυφή της επίθεσης πίσω από τον Νιγηριανό. Ο Στρέλετς είναι 20 ετών, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της σλοβακικής ομάδας και πωλήθηκε έναντι 2,5 εκατ.ευρώ στην ιταλική Σπέτσια.

Ο Ρατάο (εξτρέμ) έφυγε με μεταγραφή με προορισμό τη γαλλική Τουλούζ. Η αποχώρησή του μπορεί να μην σημαίνει κάτι ποσοτικά για τη Σλόβαν, αφού έχει άλλους πέντε εξτρέμ, ωστόσο σημαίνει ποιοτικά. Ο Βραζιλιάνος ήταν εξαιρετικά σημαντικός την περσινή χρονιά με 15 γκολ και 11 ασίστ σε 40 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ενώ και φέτος ξεκίνησε δυνατά με 3 γκολ και 2 ασίστ σε 9 αναμετρήσεις. 

Στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και στα δύο τελευταία στο πρωτάθλημα, ο Ρατάο δεν αγωνίστηκε καθώς ζητούσε επίμονα να πάρει μεταγραφή. Μετά από τρία χρόνια στη Μπρατισλάβα, αυτό έγινε και η Σλόβαν έχει να αντιμετωπίσει μια σημαντική απώλεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεταγραφική περίοδος δεν έχει κλείσει στη Σλοβακία (κλείνει στις 6/9), οπότε η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να πάρει αντικαταστάτες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.