Αποδέχτηκε την πρόταση της ΑΕΚ ο Βίντα

Metrosport Team26 Ιουλίου 2022

Όπως όλα δείχνουν ο Ντομαγκόι Βίντα είπε το "ναι" στην πρόταση της ΑΕΚ και ο διεθνής Κροάτης κεντρικός αμυντικός θα αποτελέσει τη νέα κολώνα στην άμυνα του Ματίας Αλμέιδα, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένονται οι υπογραφές.

Η Ένωση είχε κάνει την πιο δελεαστική πρόταση εντός της Ευρώπης στον 33χρονο στόπερ, καθώς ο ποδοσφαιριστής είχε μεγαλύτερες προτάσεις, όσο αφορά το οικονομικό, και εκτός Ευρώπης, αλλά ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Γηραιά Ήπειρο.

Ο Βίντα θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ θα πάρει και πριν υπογραφής περίπου στις 500.000 ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει αρχικά προθεσμία 48 ωρών από την ΑΕΚ για να εξετάσει τις επιλογές που είχε στα χέρια του, εν τέλει ζύγισε τις προτάσεις που είχε και εκείνη της ελληνική ομάδας ήταν που κάλυπτε τα "θέλω" του.

Η ΑΕΚ θα κινηθεί και για δεύτερο κεντρικό αμυντικό, με τον Μπόγκνταν Πλάνιτς να είναι ψηλά στη λίστα της ομάδας, αλλά το τοπίο στην περίπτωση του Σέρβου θα ξεκαθαρίσει μετά τον επαναληπτικό της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη (27/7).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.