Αποχώρησε από τη SL2 ο Διαγόρας!

Metrosport Team13 Αυγούστου 2022

Η ΠΑΕ Διαγόρας με επίσημη ανακοίνωση προς τον Ερασιτέχνη έκανε γνωστό πως αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς αδυνατεί να αγωνιστεί σε αυτό.

Η δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος ξεκινάει για ακόμα μια σεζόν με αμφιβολία και προβλήματα. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 11/9, αλλά όλα πλέον είναι στον «αέρα».

Οι περισσότερες ομάδες της SL2 αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ παράλληλα τα χρήματα που υπολόγιζαν να πάρουν από το στοίχημα θα καθυστερήσουν τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Διαγόρα:

«Δυστυχώς μετά την έντονη ανησυχία μας και τις οχλήσεις μας προς την Π.Α.Ε. Διαγόρας λάβαμε την επίσημη απάντηση πως η ομάδα αδυνατεί να αγωνιστεί στη Super League 2. Ουδείς Διαγορίτης, μετά τη χαρά μας για την παραμονή που πέτυχε η ομάδα μας, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ερχόταν μια ΜΑΥΡΗ μέρα για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ μας σύλλογο.

Για αυτό καλούμε σε έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη 16 Αυγούστου και ώρα 20:30 όλα τα μέλη μας και όλους τους Διαγορίτες για να δρομολογήσουμε την επόμενη μέρα. Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.