Αποχαιρέτησε τη Θεσσαλονίκη ο Πασχαλάκης!

Metrosport Team29 Μαΐου 2021

Ένα Κύπελλο Ελλάδος, μία αποχώρηση προπονητή, μία επιστροφή ενός παλιού γνώριμου και ένα πλούσιο καλοκαίρι ενόψει για τον ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης, ενώ οι άνθρωποι του αγωνιστικού τμήματος οργανώνουν ήδη την επόμενη ημέρα σε πλαίσιο οργάνωσης και μεταγραφών.

Σε συνάρτηση με τα όσα αναφέραμε νωρίτερα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έδωσε το δικό του... «σύνθημα» μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, και ειδικότερα από τον λογαριασμό που διατηρεί ο υψηλόσωμος πορτιέρο στο Instagram.

Ο Πασχαλάκης που χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τον ομοσπονδιακό προπονητή και είδε το όνομα του στις κλήσεις της Εθνικής Ομάδας, έστειλε ένα αινιγματικό μήνυμα που μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα...

Ο Έλληνας κίπερ, έγραψε «Αντίο Θεσσαλονίκη» και συνόδεψε τη φωτογραφία από την αποθέωση των παικτών του Δικεφάλου στον Λευκό Πύργο, με 3 καρδιές. Αρκετοί έσπευσαν να θεωρήσουν ότι μπορεί να αποτελεί προϊόν της μεταγραφικής περιόδου που βρίσκεται ενόψει, ενώ άλλοι -που αποτελεί και το επικρατέστερο σενάριο- ότι ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Άλλωστε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο έκανε μια ονειρική σεζόν...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.