Από το 0, στις 350.000€ κέρδη από δύο πηγές για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Γιώργος Πετρίδης08 Σεπτεμβρίου 2021

Από ναδίρ όχι ακριβώς στο ζενίθ, αφού έχει μπροστά του αρκετό ακόμη δρόμο να διανύσει, αλλά σίγουρα πολύ μακριά από την κατάσταση «ένα βήμα από την καταστροφή» βρίσκεται η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο μπασκετικός Δικέφαλος κάνει από το καλοκαίρι του 2020 διαρκώς βήματα προόδου και σίγουρα εξυγίανσης.

Κορυφαίο όλων ήταν η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με την εξασφάλιση 500.000€ μέσα από την κινητοποίηση του κόσμου του ΠΑΟΚ, όμως υπάρχει πλέον ένα ακόμη, πιο πρόσφατο πια δείγμα γραφής της διοίκησης του Θανάση Χατζόπουλου, ότι κάτι έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέσα βέβαια από προσπάθειες μηνών που ολοκληρώθηκαν όμως τις προηγούμενες μέρες, εξασφάλισε από δύο «νεκρές», τα τελευταία χρόνια, πηγές εσόδων σχεδόν 350.000€.

Η ονοματοδοσία της από την εταιρία Mateco του Αντώνη Τσαλόπουλου και η συμφωνία της κεντρικής χορηγίας της με τη στοιχηματική εταιρία Betshop, προσφέρουν πέραν από τα κέρδη της τάξης των 350 χιλιάδων έναντι του… 0 που είχε ο ΠΑΟΚ από αυτές τις πηγές εσόδων και την επιβεβαίωση ότι κάτι έχει αλλάξει ριζικά και προς το καλύτερο. Βγάζει πια εικόνα υγείας τόσο εντός όσο και εκτός του ίδιου του οργανισμού και αυτό, ξέχωρα από τις όποιες αγωνιστικές επιτυχίες, θα πρέπει να το διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.