Από Τετάρτη σε Παρασκευή χωρίς... λόγο ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2021

Με διαφορετικές συνθήκες θα ήθελε να δώσει ο ΠΑΟΚ αυτή τη μάχη αλλά είναι υποχρεωμένος να τη δώσει και να διεκδικήσει ως το τέλος τις πιθανότητες του.

Ο Δικέφαλος υποδέχεται απόψε (20:00, Metropolis 95,5 ΕΡΤ3) τον Προμηθέα στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με στόχο να επιστρέψει στον τελικό μετά από δύο χρόνια και να διεκδικήσει -σε άγνωστο τόπο και ημερομηνία- τον τίτλο που δεν έχει κατακτήσει τα τελευταία 22 χρόνια. Δεν είναι το φαβορί απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα που πέραν του ότι έχει «βάθος», είναι και σε καλό μομέντουμ.

Για τον ΠΑΟΚ ο αποψινός αγώνας δεν τον βρίσκει στην καλύτερη κατάσταση, αφού ναι μεν η πρόκριση επί του Ηρακλή εκτόξευσε την ψυχολογία στα ύψη, όμως ο προγραμματισμός από την ΕΟΚ που ελλείψει ημερομηνιών... στρίμωξε προημιτελικούς, ημιτελικούς και τελικό σε πέντε μέρες, τον έβαλε σε δύσκολη θέση. Τα 10 κρούσματα κορωνοϊού του Παναθηναϊκού άλλαξαν την κατάσταση και έβαλαν χρονικό ερωτηματικό στην ολοκλήρωση του θεσμού, ωστόσο ο σχεδιασμός -για κάποιο λόγο- δεν άλλαξε για τις ομάδες που παίζουν. Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε την Τετάρτη και υποχρεώνεται, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο πλέον, να δώσει τον ημιτελικό 48 ώρες ενώ ο αντίπαλος του είχε 24 ώρες περισσότερες στη διάθεση του να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί. Ο αποψινός αγώνας θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει αύριο ή και την Κυριακή αφού δεν θα πραγματοποιηθεί ο τελικός, όμως δεν υπήρξε καν μια τέτοια σκέψη.

Αγωνιστικά ο Άρης Λυκογιάννης θα κληθεί παράλληλα να καλύψει το κενό του Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ που τραυματίστηκε στο Ιβανώφειο ενώ θα μάθει την ύστατη στιγμή αν θα έχει διαθέσιμο τον παίκτη-κλειδί της πρόκρισης στον ημιτελικό, Γιώργο Καμπερίδη.

Το πρωί οι παίκτες του Δικεφάλου έκαναν το καθιερωμένο πρόγραμμα με σουτ, πριν το αποψινό παιχνίδι...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.