Από street σε fast food αποφάσεις ντροπής

Αρις Νικολάκης06 Μαρτίου 2020

Για γέλια και για κλάματα. Αν και μήτε για γέλια, μήτε για κλάματα είναι η κατάσταση. Κάτι χειρότερο είναι αλλά… Ουδείς σοβαρός ασχολείται σοβαρά. Κι εδώ εντοπίζεται η ουσία του προβλήματος.

Η διάγνωση είναι γνωστή τοις πάσι αλλά… Ουδείς ακολουθεί την δέουσα αγωγή. Δεν βολεύει – βλέπετε – η θεραπεία. Και στον τόπο μας ό, τι βολεύει … επιβάλλεται.

Μετά την street food απόφαση της ΕΕΑ… Να κι η fast food απόφαση ντροπής του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Σούπερλιγκ. Για να αναρωτιέται ο κόσμος: Ποιοι δικάζουν σε αυτόν τον τόπο; Και βέβαια, ποιος τελικά, κυβερνά αυτόν τον τόπο;

Και δεν είναι τυχαία η κατά συρροή αφαίρεση βαθμών από τον ΠΑΟΚ τού Ιβάν Σαββίδη. Αυτός ο ΠΑΟΚ ενοχλεί. Ουσιαστικά αυτός ο ΠΑΟΚ απειλεί. Αυτόν τον ΠΑΟΚ στοχεύει το πολιτικό κι αθλητικό… αθάνατο σύστημα. Πως και γιατί αφαίρεση βαθμών; Επειδή έτσι βολεύει. Το 2018 χάθηκε το Πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ με αφαίρεση βαθμών επί ΣΥΡΙΖΑ. Το 2020 επιβάλλεται, να χαθεί το Πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ με αποφασίζομεν και διατάσσομεν” της αθλητικής - ντεμέκ – δικαιοσύνης για παν ενδεχόμενο επί ΝΔ.

Δεν πίστευαν πως ο ΠΑΟΚ θα έβγαζε τα μάτια τους με τα ίδια του τα χέρια. Κι έσπευσαν, να τού εξασφαλίσουν συνθήκες σφόδρα αντίξοες. Η νυν Κυβέρνηση με απόφαση της κατάργησε τον υποβιβασμό. Έσωσε τον ΠΑΟΚ. Όρισε την αφαίρεση βαθμών βολεύοντας τον ΠΑΟΚ.

Ποιοι, ποιον και πως κοροϊδεύουν; Ακούν, τι λένε; Αντιλαμβάνονται πως σπέρνουν κεραυνούς; Κατανοούν πως και για ποιόν λειτουργούν;

Είναι όμως, τυχεροί! Είναι πολύ τυχεροί. Βρήκαν στα έωλα τους πλάνα στήριξη από τον ίδιον, τον ΠΑΟΚ. Από τον κακό εαυτόν τού ΠΑΟΚ για να λέμε την πάσα αλήθεια. Ας έπιανε το μίντιουμ της απόδοσης του κόντρα στον Ολυμπιακό, στο Πρωτάθλημα… Ή ας έκανε κατάθεση ψυχής όπως κόντρα στον Ολυμπιακό, στο Κύπελλο και θα βλέπαμε πως θα δρούσε το σύστημα. Θα βλέπαμε εάν κι εφ’ όσον το πλάνο πλήγματος στον ΠΑΟΚ τού Ιβάν Σαββίδη προχωρούσε…

Και ρωτούμε ευθέως: Θα ήταν μπροστά ο ΠΑΟΚ στην βαθμολογία και θα τού στερούσαν κι επί ΝΔ, όπως τού στέρησαν επί ΣΥΡΙΖΑ, δίχως ίχνος νομιμότητας ένα Πρωτάθλημα; Ούτε μία στο εξάκις εκατομμύριο! Γι’ αυτό σας λέμε. Αυτοί είχαν έτοιμοι τον ντορβά… Την αγχόνη εάν θέλετε... Έβαλε κι ο “δικέφαλος” τα κεφάλια του μέσα. Ο ΠΑΟΚ επιμένουμε, έβγαλε τα μάτια του με τα ίδια του χέρια.

Εμείς δεν απορρίπτουμε την δικαστική οδό. Προτιμούμε την αγωνιστική. Όπως έστειλε αδιάβαστο τον Ολυμπιακό στον έναν Ημιτελικό, να τον στείλει και στον άλλον. Να φθάσει στον Τελικό. Να τον στείλει αδιάβαστο και στα πλέι οφ. Κι ας δώσουν έτσι στον Ολυμπιακό το Πρωτάθλημα…

Να παίξει την μπάλα που ξέρει ο Πρωταθλητής και Κυπελλούχος στα τελειώματα της αγωνιστικής περιόδου, να κατακτήσει το Κύπελλο κι ας δώσουν δίχως να παίξει μπάλα τον τίτλο στον Ολυμπιακό. Είναι υποχρέωση του ΠΑΟΚ ως συνόλου κι ως άτομα δώσει το δικαίωμα στον κόσμο του, να κλείνει στόματα μέσα στα γήπεδα. Στόματα τα οποία έξω από τα οποία χάσκουν… ανοικτά! Είναι καθήκον προπονητών και παικτών του ΠΑΟΚ να κάνουν τον κόσμο τους υπερήφανο αγωνιστικά. Κι ας δοθεί ο τίτλος στον Ολυμπιακό εξωαγωνιστικά!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.