Από έναν απόντα αλλά αποφασισμένοι Άρης και ΠΑΟΚ για το ντέρμπι

Metrosport Team19 Απριλίου 2022

Άρης και ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν τις προετοιμασίες τους για το μεταξύ τους παιχνίδι την Μεγάλη Τετάρτη (20/4) στο Nick Gallis Hall.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, όπως γνωστοποιήθηκε, εκτός αποστολής βρίσκεται ο Γιώργος Καμπερίδης και ο Απόστολος Ρούμογλου, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Θοδωρής Κωνσταντινίδης.

Αναλυτικά η ενημέρωση

Την απόλυτη συγκέντρωση όλων των παικτών, από την αρχή ως το τέλος του αγώνα ζήτησε ο κόουτς Λυκογιάννης, στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αγώνα με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο (20/4 στις 20:00). Και στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο κόουτς του ΠΑΟΚ mateco έδωσε έμφαση στην τακτική και στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να προσεγγίσει και να αντιμετωπίσει το αυριανό παιχνίδι η ομάδα.

Ο Γιώργος Καμπερίδης, που δεν θα αγωνιστεί στο Αλεξάνδρειο, ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα θεραπείας για το διάστρεμμα δευτέρου βαθμού που υπέστη στο αριστερό του πόδι και ουσιαστικά δίνει μάχη με το χρόνο για να προλάβει τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης (27/4) με τον Προμηθέα. Εκτός αποστολής θα είναι και ο τραυματίας Απόστολος Ρούμογλου, ενώ στην 12άδα θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά ο νεαρός Θοδωρής Κωνσταντινίδης.

Περνώντας στον Άρη, μονάχα ο Γιάννης Σιδηροηλίας δεν προπονήθηκε σήμερα και ως εκτούτου θα μείνει εκτός για το αυριανό ματς, με τους υπόλοιπους παίκτες να φωνάζουν «παρών» για το αυριανό ντέρμπι.

Η ΚΑΕ Άρης αναφέρει

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης (20/04, 20:00, ΕΡΤ3) με τον ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μία απογευματινή προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Πλην του Γιάννη Σιδηροηλία, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του ΑΡΗ θα δώσουν το «παρών» στο ντέρμπι.

Της προπόνησης προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.