Ντάνιελ Μαντσίνι: Από… αδύναμος κρίκος, έγινε περιζήτητος

Metrosport Team22 Απριλίου 2022

Η αγωνιστική εξέλιξη του Ντάνιελ Μαντσίνι διέψευσε όλους όσοι είχαν σπεύσει να τον χαρακτηρίσουν χαμένο αγωνιστικό στοίχημα σε σημείο μάλιστα να είναι περιζήτητος στην αγορά και με τον Αρη να έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού αλλά και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού!

Το περασμένο φθινόπωρο ο Αρης προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου του Αργεντίνου μέσου έως το καλοκαίρι του 2024. Είχε προηγηθεί η πολύ καλή δεύτερη χρονιά του στην ομάδα έπειτα από τη «μουδιασμένη» πρώτη.

 Η επέκταση της συνεργασίας αποφασίστηκε διότι διαπιστώθηκε ότι ο Ντάνιελ Μαντσίνι άξιζε να πάρει περισσότερα χρήματα βάσει της συνολικής εικόνας του, του επαγγελματισμού του αλλά και του ότι διανύει το 26ο έτος της ηλικίας του. 

Αυτή η απόφαση αποδείχθηκε εξαιρετική γιατί ο ποδοσφαιριστής εξελίχθηκε σε ό,τι πιο συνεπές έχει να παρουσιάσει η επιθετική γραμμή του Αρη και παράλληλα δείχνει ότι έχει ωριμάσει στο παιχνίδι του. Αν βελτίωνε και την εκτέλεσή του, θα είχε σημειώσει περισσότερα από τέσσερα γκολ που ήδη μετρά.

Αυτή τη στιγμή το σενάριο πώλησης του ποδοσφαιριστή φαντάζει ως το επικρατέστερο καθώς το ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει ξεπεράσει το φιλολογικό στάδιο. Κι αυτό ισχύει για ομάδες του εξωτερικού οι οποίες ήδη έχουν ακουμπήσει ποσά στο τραπέζι και μάλιστα στο πλαίσιο του ανταγωνισμού κάποιες προχώρησαν σε βήμα παραπάνω προτείνοντας έως και τρόπο πληρωμής του ποσού. 

Πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr αναφέρουν ότι η συζήτηση γίνεται για ένα ποσό περί των 2.000.000 ευρώ, δηλαδή πέντε φορές μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό που είχε ξοδέψει ο Αρης για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη από την Οσέρ.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μαντσίνι εκδήλωσε και ο Ολυμπιακός αλλά σε εξαιρετικά φιλολογικό στάδιο στην παρούσα στιγμή, σε σημείο να θεωρείται ότι οι ομάδες του εξωτερικού έχουν τον πρώτο λόγο βάσει του ύψους των οικονομικών προτάσεών τους αλλά και των προθέσεων των «κίτρινων». Το δε σενάριο που είχε αναπτυχθεί στο προηγούμενο διάστημα και ενέπλεκε τον Παναθηναϊκό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Εν τέλει, ο επόμενος μήνας χαρακτηρίζεται κρίσιμος για την υπόθεση του Αργεντίνου επιθετικού ο οποίος – βάσει των χρημάτων που «κινούνται» γύρω από το όνομά του – τείνει να εξελιχθεί στην πιο πετυχημένη μεταγραφή του Αρη (τουλάχιστον) στα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.