Απίθανος Ντιμπάλα με χατ-τρικ οδήγησε τη Ρόμα σε νίκη - Προσπέραση της Φιορεντίνα

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2024

Επιστροφή στις νίκες για τη Φιορεντίνα μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, καθώς κέρδισε με 2-1 τη Λάτσιο και έκανε την προσπέρασε στη βαθμολογίας, ανεβαίνοντας στην 7η θέση.

Η ομάδα της Ρώμης βρέθηκε μπροστά στο σκορ με γκολ του Λουίς Αλμπέρτο στο τέλος του πρώτου μέρους κόντρα στη ροή του αγώνα. Οι «βιόλα» συνέχισαν να προσπαθούν και στο 61' ήρθε το γκολ της ισοφάρισης με τον Καγιόντε. Στο 68' ο Γκονζάλεζ έχασε πέναλτι αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Μποναβεντούρα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Τρομερός Ντιμπάλα οδήγησε τη Ρόμα

Ένας εκπληκτικός Πάολο Ντιμπάλα με χατ τρικ οδήγησε τη Ρόμα στη νίκη επί της Τορίνο με 3-2 και παραμένει στην 6η θέση και πλέον είναι σε απόσταση αναπνοής από την 5η όπου βρίσκεται η Αταλάντα.

Ο Αργεντινός μέσος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 42' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Ζαπάτα όμως δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Ο Αργεντίνος όμως πήρε από το χέρι τη Ρόμα στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο γκολ σε 12 λεπτά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Αρχικά στο 57' με ωραίο σουτ εκτός περιοχής με το αριστερό και εν συνεχεία στο 69' με νέο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

Εν τέλει στο 88' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2 μετά από αυτογκόλ του Χάισεν αλλά το αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ρόμα: Σβίλαρ, Μαντσίνι, Σμόλινγκ (78' Χάισεν), Εντίκα, Κρίστενσεν, Ανχελίνιο (64' Σπινατσόλα), Πελεγκρίνι (86' Σάντσες), Παρέδες (65' Μπόβε), Κριστάντε, Ντιμπάλα, Αζμούν (64' Λουκάκου).

Τορίνο: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ντζίτζι, Λοβάτο (14' Σαζόνοβ), Μασίνα (81' Ίλιτς), Λαζάρο (62' Ροντρίγκες), Μπελανόβα, Γκινέιτις (80' Λινέτι), Βλάσιτς, Ρίτσι, Σανάμπρια (80' Οκερέκε), Ζαπάτα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.