Απίθανο ρεκόρ της Λίβερπουλ: Θα παίξει το 100% των αγώνων της σεζόν!

Χρύσανθος Δοβλέτογλου05 Μαΐου 2022

Το να ζητάς από μια ομάδα στην αρχή της σεζόν να παίζει όλα τα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις είναι «τρελό», ακόμη και για τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην Ευρώπη. Όμως η Λίβερπουλ έσπασε αυτό το ρεκόρ.

Ο Μάιος είναι ο καθοριστικός μήνας για τις διοργανώσεις. Τελειώνουν τα πρωταθλήματα, το Champions League και το Europa League. Και κάπου εκεί... εμφανίζονται οι Reds, που έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν συνολικά τρία τρόπαια μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Το απίστευτο δεν είναι μόνο το επίτευγμα, αλλά και η συνέχεια: Μετά τον αποκλεισμό της Βιγιαρεάλ στα ημιτελικά, θα δώσει έξι παιχνίδια σε μόλις 21 ημέρες. Κατά μέσο όρο μία συνάντηση κάθε τρεισήμισι ημέρες!

Το αστείο είναι ότι θα μπορούσε να καταλήξει με μόνο έναν τίτλο στη σεζόν, αυτό που έχει ήδη κατακτήσει, το Λιγκ Καπ, κόντρα στην Τσέλσι. Για αυτό πρέπει να κερδίσει έναν από τους δύο τελικούς που έχει μπροστά της, του FA Cup ή του Champions League ή να ξεπεράσει την Σίτι στην Premier. Με πόσους τίτλους θα τελειώσει, λοιπόν, η Λίβερπουλ του Κλοπ τη σεζόν;

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.