Κόπα Αμέρικα: Απίθανο γκολ η Κολομβία, με ανατροπή η Βραζιλία

Metrosport Team24 Ιουνίου 2021

Η Βραζιλία πανηγυρίζει την πρόκριση της στα προημιτελικά του Copa America μετά τη νίκη της τα ξημερώματα της Πέμπτης με 2-1 επί της Κολομβίας, με σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Κολομβία άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, με τον Λουίς Ντίαζ να πετυχαίνει ένα από τα κορυφαία γκολ της χρονιάς. Μετά από σέντρα του Κουαρδάδο, ο 24χρονος άσος της Πόρτο με τρομερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Βραζιλία στη συνέχεια πίεσε, αλλά δυσκολεύτηκε και, τελικά, βρήκε την λύση στο 78' με τον Φιρμίνο, σε μια φάση όπου οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα παράπονα. 

Ο Νεϊμάρ στην προσπάθειά του να πασάρει βρήκε τον διαιτητή, Πιτάνα, ο οποίος δεν σταμάτησε το παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο Λόντι να γίνει κάτοχος της μπάλας βγάζοντας την ασίστ για τον φορ της Λίβερπουλ. Μάλιστα, μετά από εξέταση του VAR ο Αργεντινός επέμεινε στην απόφασή του και έδειξε σέντρα. Το παιχνίδι λίγο έλειψε να... τιναχτεί στον «αέρα» με τους Κολομβιανούς για περίπου πέντε λεπτά να διαμαρτύρονται.

Η ολική ανατροπή για τη Βραζιλία ολοκληρώθηκε στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από σέντρα του Νεϊμάρ, ο Κασεμίρο πήδηξε πιο ψηλά από όλους νικώντας από κοντά τον Οσπίνα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.