ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 5χρονος έκανε πρόταση για παίκτη με τις οικονομίες του!

Metrosport Team22 Απριλίου 2020

Η αφοσίωση σε μία ομάδα δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο 5χρονος οπαδός της Λιντς, ο οποίος «έσπασε» τον κουμπαρά του και έκανε μέσω επιστολής πρόταση απόκτησης στην Μπράιτον για τον Μπεν Γουάιτ, ο οποίος έπαιζε ως δανεικός στον αγαπημένο του σύλλογο.

Ο Ντάνιελ Άουτον επικοινώνησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Μπράιτον, Πολ Μπάρμπερ, εξηγώντας ότι ο 22χρονος αμυντικός ήταν ο αγαπημένος του παίκτης. Πρόσφερε, μάλιστα, τις 15,07 λίρες που είχε αποταμιεύσει στον κουμπαρά του για να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Αγαπητέ Πολ, είμαι 5 ετών και είμαι οπαδός της Λιντς. Σας γράφω αυτήν την επιστολή σχετικά με έναν παίκτη σας που είναι επί του παρόντος δανεικός στην ομάδα μας. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι ο αγαπημένος μου, Μπεν Γουάιτ. Εάν είναι δυνατόν, παρακαλώ, να τον αγοράσουμε στο τέλος της σεζόν.»

Ο Μπάρμπερ απάντησε στον πιτσιρικά, αλλά, δυστυχώς για τον ίδιο, απέρριψε το αίτημά του να πουλήσει τον ταλαντούχο αμυντικό: «Σας ευχαριστώ για την επιστολή σας και τη γενναιόδωρη προσφορά σας για να βοηθήσετε τον αγαπημένο σας σύλλογο να αγοράσει τον παίκτη μας.

Σαφώς έχετε πολύ καλό μάτι και, ίσως, αυτή θα μπορούσε να είναι η μελλοντική σας δουλειά! Έχουμε δώσει στην ευγενική σας προσφορά τη σοβαρή εκτίμηση που της αξίζει, αλλά γνωρίζω ότι ο επικεφαλής προπονητής μας, Γκράχαμ Πότερ, και ο τεχνικός διευθυντής μας Νταν Άσγουορθ, θεωρούν τον Μπεν πολύ σημαντικό κομμάτι των μελλοντικών μας σχεδίων, οπότε φοβάμαι ότι δεν μπορούμε να τον πουλήσουμε αυτή την στιγμή.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.