Απίστευτη πρόταση Πορτοσάλτε: «Οι ανεμβολίαστοι να χρεώνονται στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ»!

Metrosport Team01 Ιουλίου 2021

Να χρεώνονται οι ανεμβολίαστοι στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ πρότεινε στον αέρα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε!

Η πρότασή του αυτή δημιούργησε έντονες αντιδράσεις, αρχικά από τον παρουσιαστή της εκπομπής, Δημήτρη Οικονόμου.

Παρουσία του καθηγητή πνευμονολογίας Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, έδωσαν συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που ανακοίνωσαν πως στα γήπεδά τους θα εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι οπαδοί και μετέφεραν πως αναμένουν το ίδιο από τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την ΑΕΚ.

«Το λέω ως χρέωση, όχι καμία τιμωρία»

Στον σχετικό διάλογο της πρότασής του ο Άρης Πορτοσάλτε είπε αρχικά:

«Αν όμως ο ανεμβολίαστος χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο και χρεωθεί γι’ αυτό...», για να του απαντήσει ο Δημήτρης Οικονόμου: «Κάτσε ρε Άρη, πως θα γίνει αυτό; Ή έχουμε Εθνικό Σύστημα Υγείας ή δεν έχουμε. Πως θα γίνει; Να τιμωρήσει τον άρρωστο;».

Στη συνέχεια ο Άρης Πορτοσάλτε απάντησε: «Όχι, όχι, καμία τιμωρία. Είναι μία προϋπόθεση. Θα ξέρει ότι από την ώρα που σου δίνεται ένα όπλο, να σώσεις τον εαυτό σου, εσύ πας και χρεώνεις το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Δεν πάω καν να σκεφτώ την αντί-ανθρώπινη συμπεριφορά, την αντί-κοινωνική συμπεριφορά. Εγώ λέω ως χρέωση. Πρώτα απ’ όλα να μας πει η Κυβέρνηση πόσο κοστίζει η ΜΕΘ κάθε 24ώρο...».

Ο καθηγητής πνευμονολογίας Θόδωρος Βασιλακόπουλος επεσήμανε πως μια ΜΕΘ ανά άρρωστο στοιχίζει 3.000-5.000 ευρώ το 24ωρο για να συνεχίσει ο Άρης Πορτοσάλτε: «Δεν το ξέρει αυτό η κοινωνία όμως... Φτιάξτε ΜΕΘ, να έχουμε ΜΕΘ, να μην κάνω εμβόλιο, να το παίζω λεβέντης, να κυκλοφορώ και να λέω δεν υπάρχει κορωνοϊός».

Στο βίντεο ο διάλογος μετά το 12:30:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.