Απίστευτες καταγγελίες από Κεραμιδά: «Έφαγα ξύλο κατ' εντολή Αυλωνίτη - Είναι υπάλληλος της ΑΕΚ»

Metrosport Team07 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Κεραμιδάς o οποίος κατήγγειλε πρωτοφανή περιστατικά ξυλοδαρμού και προπηλακισμού στις εκλογές ποδοσφαίρου Σάλας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 

Στην ερώτηση για την εμπλοκή στις εκλογές της Σάλας: «Είμαι από το 1998 ιδρυτής στην Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαίρου Σάλας, εγώ και άλλοι 4-5 που την κάναμε την Ένωση και μας βοήθησε πολύ τότε ο κ. Γκαγκάτσης. Από εκεί και έπειτα, η Ένωση πήρε μια άλλη τροπή, στις τελευταίες εκλογές έγιναν πολλά».

«Μόλις πήγα να μπω μέσα διότι ήμουν υποψήφιος πρόεδρος, με προπηλάκισαν και με χτύπησαν. Έφαγα τόσο ξύλο κατ' εντολή του Νίκου του Αυλωνίτη με μια παρέα 4-5 ατόμων ακόμα. Τους είχα δει εκεί και τους είπα «τι γίνεται εδώ, ποιος σας έβαλε εσας;». Βγαίνει ο Αυλωνίτης και μου λέει «εγώ». Μου έριξε χαστούκια και κλωτσιές, μου έλεγε εγώ είμαι το αφεντικό... Ήταν και άλλοι μέσα. Ο Κίμων ο Αναστασίου που έφτιαξε το καταστατικό έπαθε τα ίδια. Δεν μπορούσαμε να μπούμε μέσα».

«Μετά , απομακρύνθηκα, δεν πρέπει να ασχολείσαι με τέτοιους ανθρώπους. Έχω και φωτογραφίες που παρουσιάζεται εκεί και στο μπάσκετ με την ομάδα της ΑΕΚ».

Ερωτηθείς αν έχει αποδείξεις και μάρτυρες: «Βεβαίως, όταν πήγα να καταθέσω στην ΕΠΟ τους το είπα. Με κάλεσαν από την ΑΕΚ να πάω, τους είπα δεν έχω δουλειά, δεν ασχολούμαι. Μου είπαν, είσαι μάρτυρας σε περιστατικό εκλογών. Την επόμενη μέρα, με πήραν τηλέφωνο και με συνάντησαν ο κύριος Αυλωνίτης και ο κύριος Παπαδόπουλος. Ο κ. Αθανασίου, έκανε έρευνα και διαπίστωσε αυτά που του είπα, με κάλεσε ξανά και του είπα ότι έγιναν αυτά τα πράγματα».

Για το αν υπάρχει απόπειρα δωροδοκίας: «Δεν το ξέρω αυτό, ξέρω μόνο αυτό που έζησα. Με έδειραν γιατί ήμουν υποψήφιος πρόεδρος και μου είπαν φύγε εγώ κάνω κουμάντο. Στον ανακριτή τα είπα όλα, ότι μου είπε ο καθένας. Μου είπαν έχεις δίκιο. Καταντήσαμε στο επίπεδο να μην μπορούμε να ψηφίσουμε».

Τέλος στην ερώτηση για το αν έχουν χτυπήσει άλλους: «Τον Κίμων Αναστασίου τον δικηγόρο, κάποιοι άλλοι που πήγαν και ήξεραν τους άφησαν απ' έξω. Άλλους, δεν τους άφησαν να μπουν και έφυγαν. Θα πρέπει ο κ. Αυγενάκης και ο κ. Μητσοτάκης να βγάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο και όποιος φταίει να τιμωρηθεί. Είμαι Νεα Δημοκρατία, γι 'αυτό απευθύνομαι στους ίδιους, να πάρουν μέτρα για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από αυτούς τους ανθρώπους, αυτοί έρχονται για μεροκάματο. Είναι υπάλληλος της ΑΕΚ ο Αυλωνίτης. Ο πρώην πρόεδρος κ. Δάρλας, στις προηγούμενες εκλογές, τον έκλεισαν σε ένα δωμάτιο  και πήγε ο Αυλωνίτης να ψηφίσει».

To metrosport.gr δεν υιοθετεί τις καταγγελίες του κ.Κεραμιδά αλλά σας μεταφέρει όλα όσα δήλωσε ο ίδιος στο Metropolis 95.5.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.