Απίστευτο! Μπλόκο της Αστυνομίας on air στον Μπαρκαουάν!

Metrosport Team17 Ιουνίου 2020

Εγινε κι αυτό... Την ώρα που ο Κοσμίν Μπαρκαουάν μιλούσε στον «αέρα» του Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» έκλεισε ξαφνικά το τηλέφωνο, πολύ απλά διότι δέχθηκε έλεγχο από την Αστυνομία της Βουλγαρίας.

Ο Ρουμάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ήταν καθ΄οδόν για την πατρίδα του ευρισκόμενος σε βουλγαρικό έδαφος, τον σταμάτησαν οι αρχές, αλλά ευτυχώς δεν το... πλήρωσε, καθώςη ταχύτητα με την οποία έτρεχε δεν ήταν υπερβολική.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ!

Σε όσα είπε για τον ΠΑΟΚ πάντως στάθηκε στην κακή εικόνα που έχει δειξει φέτος, τονίζοντας πως δε γινεται οι παίκτες... να ξέχασαν την μπάλα!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πήρα το δίπλωμα του UEFA PRO και περιμένω να δουλέψω. Μετά από 15χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας, θέλεις να διατηρηθείς στον χώρο και μου αρέσει που έμεινα και μου αρέσει η προπονητική και σίγουρα θέλω να κάνω καριέρα και σε αυτό το πόστο. Ωστόσο γνωρίζω μεγάλους παίκτες που δεν μπορούσαν να γίνουν προπονητές».

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ:

«Δεν περίμενα να εμφανιστεί έτσι ο ΠΑΟΚ μετά την καραντίνα. Ίδια ομάδα με τη μόνη διαφορά ότι ήρθε άλλος προπονητής. Όμως ξαφνικά δεν γίνεται να ξέχασαν να παίζουν ποδόσφαιρο. Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά, σίγουρα φταίνε όλοι. Για φέτος αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει κάτι είναι μόνο το Κύπελλο και τη νέα σεζόν θα πρέπει να προσθέσει 2-3 πολύ καλούς ποδοσφαιριστές για να μπορέσει να χτυπήσει το Πρωτάθλημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.