Απέλυσαν το κορίτσι του «Σκορπιός είναι για σένα, ΠΑΜ»

Metrosport Team12 Απριλίου 2024

Δίχως δουλειά έμεινε ξαφνικά η Μαρίνα Μπομπέτσι, το κορίτσι που έγινε πασίγνωστο και viral σε όλη την Ελλάδα με την ατάκα της «Σκορπιός είναι για σένα. ΠΑΜ!». Η Μαρίνα εργαζόταν στο συγκεκριμένο μαγαζί μέχρι πρόσφατα, όμως όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της στο On Time έχει απολυθεί.

Η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού και επί πολλά χρόνια φίλη της Μαρία Ιορδάνοβα αποφάσισε να την διώξει από το μπαρ, με την Μαρίνα να αποδίδει αυτή την ενέργεια στη ζήλια εξαιτίας της δημοφιλίας που είχε η ίδια. «Η Μαρία (Ιορδάνοβα) με σταμάτησε από το μαγαζί. Δεν της άρεσε ότι ο κόσμος ερχόταν και με ζητούσε. Έλεγαν «πού είναι η μελαχρινή που λέει το ΠΑΜ;». Ήθελε να καρπωθεί την επιτυχία εκείνη και το μαγαζί. 

Έβγαλε ζήλια, θεωρώ, και κακία. Κρίμα, γιατί γνωριζόμαστε τόσα χρόνια. Η Μαρία δεν εκτιμάει αυτό που έγινε. Γενικότερα, δεν εκτιμάει όλους που δουλεύουν εκεί. Δεν συμπεριφέρεται όμορφα. 

Πλήρωσε 50 ευρώ το μοντάζ για τα βίντεο, δεν της ανήκουμε. Στα social media, που της σχολιάζουν ότι η επιτυχία έγινε χάρη σε εμένα και ζητούν να δουν βίντεο για το μαγαζί με εμένα, απαντά προσβλητικά» τόνισε η πρώην πλέον εργαζόμενη στον «Σκορπιό».

@scorpiosmusicbarathens Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls ♬ original sound - ScorpiosMusicbarAthens

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.