Απέδρασε από το Τορίνο η Μπαρτσελόνα, σαρωτική η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δημήτρης Καλαϊτζής28 Οκτωβρίου 2020

Στο παιχνίδι που μονοπωλούσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κόσμου, η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια, καθώς έφυγε με το διπλό από την έδρα της Γιουβέντους, χάρη στα τέρματα των Ντεμπελέ και Μέσι. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η «βέκια σινιόρα», καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντεμιράλ στο 85΄. Να σημειώσουμε, ότι η ομάδα του Πίρλο βρήκε τρεις φορές δίχτυα, αλλά ισάριθμες φορές ακυρώθηκαν για οφσάιντ! 


Το δυο στα δυο στον όγδοο όμιλο έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» με φόρα από το διπλό στο Παρίσι, σάρωσαν με 5-0 τη Λειψία μέσα στο «Ολντ Τράφορντ».

Αυτοκτόνησε στην Ουγγαρία η Ντιναμό Κιέβου. Παρότι η ομάδα του Λουτσέσκου προηγήθηκε με 2-0, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς έμεινε στο 2-2 με τη Φερεντσβάρος, που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αποβολή του Σίντορτσουκ.

Έστω και δύσκολα, η Σεβίλλη λύγισε την αντίσταση της Ρεν με 1-0 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επιβλήθηκε 2-0 της Ζενίτ, ενώ βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράστηκαν Κλαμπ Μπριζ και Λάτσιο, που ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Νωρίτερα, η Τσέλσι διέλυσε με 4-0 την Κράσνονταρ εκτός έδρας έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε 2-0 την Μπασάκσεχιρ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.