Απάντηση Μπαλτίδη σε Καλαϊτζίδη μέσω του Metropolis 95,5

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2020

Με παρέμβασή του στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Τάκης Μπαλτίδης έδωσε την απάντησή του σε όσα δήλωσε νωρίτερα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και τα βέλη που εξαπέλυσε εναντίον του Ερασιτέχνη Απόλλωνα.

«Όποτε θέλει ο Καλαϊτζίδης εγώ κι αυτός να έρθουμε τετ-α-τετ στο στούντιο. Πώς γίνεται να βγαίνει και να λέει δημόσια ότι περιμένει 1,8 εκ. από το κράτος για να έχει ομάδα; Λέει ότι ο Ερασιτέχνης είναι διαλυμένος. Ο Ερασιτέχνης έχει 60 άτομα προσωπικό, ενώ αυτός έχει δυόμιση άτομα και δεν τους πληρώνει κιόλας. Έκανα καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τις μετοχές. Να μας πει τη διαδρομή του χρήματος. Στο γήπεδο δεν θα ξαναμπεί, ούτε προπονήσεις θα κάνει. Να μας πει πόσα χρόνια έχει να πληρώσει το ρεύμα. Τι γίνεται με το 15% που δεν το αποδίδει. Αν ξαναπεί για τον Ερασιτέχνη και την οικογένειά μου θα ζητήσω από τον εισαγγελέα να ανοίξει την τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον αδερφό του και να ακούσουμε τι μου πρότειναν και ο αδερφός του και αυτός.

Ανέλαβε ένα ιστορικό σωματείο, δεν κατέβηκε σε δύο παιχνίδια και φταίει το κράτος επειδή δεν του έδωσε δύο εκατομμύρια; Να μας πει πώς πήραν οι μέτοχοι τις μετοχές. Ποια ήταν η διαδρομή του χρήματος. Έχει πνευμόνια να βγει απέναντί μου να μιλήσουμε; Αν είχε φιλότιμο θα έφευγε από την Ελλάδα. Ένα σωματείο σαν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 60 χρόνια ιστορία στις επαγγελματικές κατηγορίες δεν γίνεται να το κάνει κουμάντο ο Καλαϊτζίδης.

Έβαλα 180 χιλιάδες ευρώ και έκανα ένα θαύμα με το ΚΔΑΠ για να έχει έσοδα ο Απόλλων. Αυτός ζητά από μένα να πληρώνω ρεύμα 300 και 400 ευρώ την ημέρα για να έχει αυτός ομάδα. Κάνουμε αγώνα να σώσουμε τον σύλλογο. Ο Απόλλων χωρίς Μπαλτίδη θα είχε διαλύσει. Κάνουμε έναν αγώνα να σώσουμε τον σύλλογο, ο οποίος έχει δύο ιδιοκτησίες μέσα και χρωστάει 2,5 εκ. ευρώ. Θα βρω τα λεφτά και θα ξεχρεώσει τον Απόλλωνα. Ο Καλαϊτζίδης τι θα κάνει;», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τάκης Μπαλτίδης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.