Κόντρα Λεμπρόν με Ζλάταν: «Με λάθος άνθρωπο τα έβαλε»

Metrosport Team27 Φεβρουαρίου 2021

Θέση για τη δήλωση του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς περί δηλώσεων για πολιτικά θέματα πήρε ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ο Σουηδός επιθετικός σχολίασε τις απόψεις του «Βασιλιά» για τα πολιτικά ζητήματα και τόνισε ότι θα πρέπει να παίζει μόνο και να μην ασχολείται με αυτό. Φυσικά, ο Λεμπρόν δεν το άφησε ασχολίαστο. 

 «Δεν συμφωνώ. Στο τέλος της ημέρας δεν θα βγάλω τον σκασμό για πράγματα που είναι λάθος. Μιλάω για τους ανθρώπους μου, μιλάω για ισότητα, για κοινωνική δικαιοσύνη, για τον ρατσισμό, για να ψηφίζει κάποιος, για όσα γίνονται στην κοινότητα μας. Ήμουν μέρος της, έβλεπα τι συμβαίνει, βλέπω ακόμα τι συμβαίνει, έχω πάνω από 300 παιδιά στο σχολείο μου που περνάνε τα ίδια και χρειάζονται φωνή και εγώ είμαι η φωνή τους.

Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ την πλατφόρμα μου για να λέω όσα συμβαίνουν όχι μόνο στην κοινότητα μου, αλλά σε όλο τον κόσμο. Δεν πρόκειται να μείνω στον αθλητισμό. Καταλαβαίνω πόση δύναμη έχει η φωνή μου. Είναι αστείο που το λέει πάντως. Γιατί το 2018, όταν ήταν στην Σουηδία, μιλούσε για τα ίδια πράγματα. Ένιωθε ρατσισμό για το επώνυμο του στο γήπεδο. Σωστά; Ναι. Είμαι ενημερωμένος. Με λάθος άνθρωπο τα έβαλε. Κάνω τα μαθήματα μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.