Απαγορεύονται τα λάθη για τον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης04 Μαΐου 2022

Στο σημείο που βρίσκεται η σεζόν κάθε λεπτομέρεια μετράει και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ειδικά όσο οι βαθμολογικές ισορροπίες μεταξύ των τριών ομάδων (Άρης, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ), που διεκδικούν δύο ευρωπαϊκά εισιτήρια, παραμένουν εύθραυστες και από αγωνιστική σε αγωνιστική τα δεδομένα ανατρέπονται.

Ο Άρης έχασε το πλεονέκτημα με τον Παναθηναϊκό, το διατηρεί όμως με την ΑΕΚ εφόσον βέβαια τη νικήσει στην έδρα του. Για να συνεχίσει να διατηρεί ωστόσο τον έλεγχο της κατάστασης δεν χρειάζεται μόνο τη νίκη επί της ένωσης στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν. Χρειάζεται να κοιτάξει με ρεαλισμό την κατάσταση, να διδαχθεί από την ήττα στη Λεωφόρο και ασφαλώς να ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές του στις υψηλές απαιτήσεις που έχουν οι τέσσερις “τελικοί”.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό οι Κιτρινόμαυροι πλήρωσαν τα λάθη τους. Τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, με τη χαμηλή ανταπόκριση των παικτών στις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού αγώνα, όσο και σε επίπεδο επιλογών του προπονητή. Γιατί κακά τα ψέματα η αρχική επιλογή του Σάσα σε ρόλο δεξιού χαφ προκάλεσε ανισορροπία, μπέρδεψε το αγωνιστικό πλάνο και αντικειμενικά στοιχειοθέτησε ένα λανθασμένο σχέδιο από την πλευρά του Μπούργος.

Παρόμοιο με την επιλογή του 3-4-3 στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην καμπή που βρίσκεται όμως η σεζόν και με τον Αρη να κυνηγάει την 3η θέση τα λάθη και άνευ λόγου πειράματα απαγορεύονται. Μπορεί να στοιχίσουν την προσπάθεια μίας ολόκληρης σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.