Αουτσάιντερ η πρωτοπόρος Μίλαν εντός; Αγοράζω!

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος23 Ιανουαρίου 2021

Σπουδαία ματς έχουμε μπροστά μας, μεγάλες αποδόσεις που σε κάποιες αναμετρήσεις το λες και… ευκαιρία κι ας χαθούν.

Και για να μπω στο… ζουμί κατευθείαν ρωτάω: Αουτσάιντερ εντός έδρας η Μίλαν; ΟΚ δεν λέω, καλή η Αταλάντα, ναι, ξέρει και το γήπεδο, έχει ικανότητες, ανεβασμένη είναι. Αλλά έστω και οριακά, αουτσάιντερ η Μίλαν; Που έχει ψυχολογία; Που πάει για Πρωτάθλημα και πείθει περισσότερο από κάθε άλλη σεζόν; Που ο Ίμπρα θέλει 2 γκολ για να φτάσει τα 500; Που πήρε Μάντζουκιτς (που το τελευταίο του γκολ στην Ιταλία με τη φανέλα της Γιουβέντους ήταν κόντρα στην Αταλάντα) και έχει ενθουσιασμό; Μίλαν με Over 2,5 σε ματς που είναι πιθανό να ανοίξει, σε απόδοση 3,60; Το αγοράζω κι ας το χάσω! Έχει ντέρμπι κυπέλλου Μίλαν-Ίντερ μεσοβδόμαδα, αλλά δεν μπορεί να το σκεφτεί τώρα η Μίλαν. Θέλει το Scudetto ξεκάθαρα. Η Ίντερ για παράδειγμα, μπορεί να το σκεφτεί. Στο Ούντινε καλή παράδοση έχει, καλύτερη της Ουντινέζε είναι και γι’ αυτό θεωρώ ότι αν πάει το ματς στα μέτρα της (0-1, 0-2) θα αρχίσει να σκέφτεται και το Κύπελλο και θα το διαχειριστεί.

 Γι’ αυτό σκέφτομαι 2&U4,5 τους Νερατζούρι. Οι τίτλοι στην Ιταλία για τη Ρόμα γράφουν για «χάος». Έγινε όντως χαμός στη Τριγκόρια, ένταση Τζέκο-Πελεγκρίνι με Φονσέκα, έκαναν 6 αλλαγές οι αθεόφοβοι με τη Σπέτσια στο Κύπελλο και έγινε μπάχαλο με τους διευθυντές ποδοσφαίρου, τον προπονητή και τους παίκτες. Με 2-4 νίκησε η Σπέτσια. Το είχε ξανακάνει πάλι στο Κύπελλο, πάλι στο Ολίμπικο παλαιότερα. Πρώτη φορά θα παίξουν σε επίπεδο Serie A. Ένα γκολ η Σπέτσια πιστεύω το έχει, δεν ξέρω αν μπορεί να επαναλάβει τον θρίαμβο και μένω στο GG&Over ως πρώτη σκέψη. Τελευταίο ματς που ξεχώρισα στην Ιταλία είναι το Λάτσιο-Σασουόλο που «μυρίζει» γκολ και βάσει παράδοσης επιτυγχάνονται πολλά στα μεταξύ τους παιχνίδια. Ένα κλικ πάνω αυτή την περίοδο είναι οι Ρωμαίοι, είναι πρόβλημα για τον Ιντζάγκι η απουσία του Λουίς Αλμπέρτο, αλλά όσο υπάρχει ο Ιμόμπιλε…

Στην Ισπανία έχει Ανδαλουσιάνικο ντέρμπι Σεβίγια-Κάδιθ με φαβορί τους γηπεδούχους, δικαίως, χωρίς όμως να πρόκειται για μια πολύ σπουδαία απόδοση, αλλά έχουν την ποιότητα να το πάρουν. Από ένα γκολ είναι ικανές έστω να πετύχουν μεταξύ τους Σοσιεδάδ και Μπέτις, αλλά θα σταθώ στο Αλαβές-Ρεάλ Μαδρίτης. Ανήμερα του αγώνα γιορτάζουν 100 χρόνια οι γηπεδούχοι, είχαν κερδίσει 2-1 στη Μαδρίτη και η Ρεάλ έρχεται από τη «σφαλιάρα» από την Αλκογιάνο στο Κύπελλο, ο Ζιντάν φεύγει το καλοκαίρι και το ξέρει, ο Ράμος έχει πρόβλημα και πέρασαν τους παίκτες από «γενεές δεκατέσσερις». Όχι πως πείθει τρελά η Αλαβές, αλλά ένα 1Χ… εορταστικό χωράει άνετα. Η Ατλέτικο έχει χτίσει έδρα «κάστρο» που δύσκολα θα το ρίξει η Βαλένθια. Είναι η φύση της να παίξει πιο ανοικτά, αλλά αυτή η σταθερότητα της ομάδας του Σιμεόνε δύσκολα απειλείται και στην άμυνα των «Νυχτερίδων» δύο γκολ μπορεί να τα βάλει η Ατλέτι. Χωρίς απαραίτητα να πάμε σε τετράδα, τέσσερις επιλογές ξεχώρισα από Ιταλία και Ισπανία.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΜΙΛΑΝ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1 & OVER

ΡΟΜΑ - ΣΠΕΤΣΙΑ G/G & OVER

ΑΛΑΒΕΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1 & O1,5

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.