Αουγκούστο και Ροντρίγκο «ψήφισαν» Αμπέλ Φερέιρα

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2021

 Μεγάλες είναι οι προσδοκίες για τη φετινή περίοδο της Παλμέιρας και ο Αμπέλ Φερέιρα καλείται να ανταποκριθεί σε ένα πλάνο επιτυχιών. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να επιδιώξει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα ασκεί περισσότερη πίεση και θα είναι καλύτερη επιθετικά. 

Δυο πρώην παίκτες του στον ΠΑΟΚ, ο Ντούγκλας Αουγκούστο και ο Ροντρίγκο Σοάρες, ήταν ξεκάθαροι και σίγουροι ότι ο Φερέιρα μπορεί να τα καταφέρει στην Παλμέιρας. 

«Ο Άμπελ Φερέιρα είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, νέος, με εξαιρετικές ιδέες παιχνιδιού. Ξέρει πώς να δουλεύει πολύ καλά την ομάδα τακτικά και πάντα προσπαθεί να σχηματίσει μια ισορροπημένη ομάδα. Κατά την άποψή μου, έχει τα πάντα για να κάνει καλή δουλειά στην Παλμέιρας και να κερδίσει την αναγνώριση στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση και του εύχομαι καλή τύχη σε αυτή τη νέα πρόκληση - είπε ο μέσος, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι ο προπονητής υιοθετεί ένα στυλ με έντονη προπόνηση», τόνισε ο Ντούγκλας Αουγκούστο. 

Με τη σειρά του ο Ροντρίγκο υποστήριξε ότι προσπαθούσε για το καλύτερο: «Πάντα προσπαθούσε να δείξει τη φιλοσοφία του, να εφαρμόσει το στυλ παιχνιδιού του στα κεφάλια των αθλητών, με τον τρόπο που σκέφτηκε και σκέφτηκε ότι ήταν καλύτερο. Φυσικά, είναι φυσιολογικό, σε μια ομάδα με πολλούς παίκτες, ο ένας ή ο άλλος να μην συμφωνούν ή η πλειοψηφία να συμφωνεί. Είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο. Σε γενικές γραμμές, ήταν πάντα πολύ καλός και πάντα προσπαθούσε να κάνει το καλύτερο για την ομάδα». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.