ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου: Τουρνουά ποδοσφαίρου με δυνατό μήνυμα «Όχι στη βία»

Χρήστος Νάσκας18 Απριλίου 2023

Με κεντρικό σύνθημα «Όχι στη βία» η Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου διοργανώνει τουρνουά 20 και 21 Απριλίου στον Άγιο Αθανάσιο (Θεσσαλονίκης). Ένα μήνυμα επίκαιρο και αναγκαίο προκειμένου όλοι να καταλάβουμε και να κατανοήσουμε πως η βία δεν έχει θέση στη ζωή μας, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. 



Στο τουρνουά θα συμμετέχουν ηλικίες ποδοσφαιριστών από Κ6 μέχρι Κ16 και θα είναι μια ευκαιρία για όλους , αθλητές και γονείς, να περάσουν ωραίες στιγμές και να απολαύσουν ποδόσφαιρο στη φιλόξενη έδρα του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τμήμα ποδοσφαίρου του ΑΟΚ με υπεύθυνο τον Παναγιώτη Κουρούπη έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν αξιόλογες δράσεις αποδεικνύοντας την αλληλεγγύη του έμπρακτα σε ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια.

Δράσεις όπως την παράδοση τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών στον Άγιο Στυλιανό Θεσσαλονίκης, αλλά και σεμινάρια Α΄ Βοηθειών, εθελοντική αιμοδοσία και διάλεξη (για γονείς και αθλητές) με ψυχολόγο αθλητισμού.

Η συγκινητική αφιέρωση του Παναγιώτη Κουρούπη

Ο Παναγιώτης Κουρούπης, υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου και της Ακαδημίας ερωτηθείς σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το τμήμα με τον ψυχολόγο Αχιλλέα Υφαντίδη τι συμβολίζουν τα δυο αστέρια στο σήμα της ομάδας έδωσε μια συγκινητική απάντηση: «Το ένα αστέρι είναι αφιερωμένο σε όσους αγωνίστηκαν, πάλεψαν και αποσύρθηκαν ή δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή» ήταν η αναφορά του Παναγιώτη για το ένα αστέρι που υπάρχει στην κεντρική φωτογραφία που βλέπετε. Και το δεύτερο αστέρι, όπως είπε: «Το άλλο αστέρι είναι αφιερωμένο στους νυν αθλητές, τους ανθρώπους που εργάζονται και θα συνεχίσουν να προσφέρουν στο παρόν και το μέλλον ότι καλύτερο για τον σύλλογο-οικογένεια που λέγεται ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου 1959».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.