Ανυφαντάκης: «Μας εξέπληξε η καταγγελία του Πανσερραϊκού»

Metrosport Team01 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Καβάλας, Κώστα Ανυφαντάκης, και μίλησε για την πορεία της ομάδας του στη Φούτμπολ Λιγκ αλλά και την καταγγελία του Πανσερραϊκού στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την πορεία της Καβάλας: «Αρχίσαμε καλά και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια. Περιμέναμε να είμαστε καλή και ανταγωνιστική ομάδα, έχουμε όμως ανησυχίες λόγω έλλειψης ρυθμού αφού δεν παίζαμε εδώ και ένα χρόνο. Θα υπάρξει επιβάρυνση γιατί εμείς μείναμε και 4 μήνες εκτός προπονήσεων εκτός από τους αγώνες. Στη Σούπερ Λιγκ 2 δεν έπαιξαν βέβαια αλλά είχαν να κάνουν προπόνηση ένα μήνα. Θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε όσους περισσότερους παίκτες μπορούμε, να έχουμε την κατάλληλη αποκατάσταση αλλά και τον τρόπο που αγωνιζόμαστε μέσα στο γήπεδο. Παίζουμε κάθε τρεις ημέρες αλλά οι παίκτες διψάνε για να παίξουν ποδόσφαιρο. Δίνουν παραπάνω από ό,τι πρέπει και αυτό ελλοχεύει περισσότερους κινδύνους για κάποιον τραυματισμό. Καθ’όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες. Η Καβάλα είναι μια ιστορική ομάδα, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Η δυναμική των άλλων ομάδων είναι όπως τις περιμέναμε».

Για την καταγγελία του Πανσερραϊκού: «Εμείς αγαπάμε τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο, υπηρετούμε τις αξίες του αθλήματος. Είμαστε κατά τέτοιων φαινομένων, εμείς δεν καταλάβαμε κάτι τέτοιο. Ισα ίσα ήταν καλό παιχνίδι, με καλό κλίμα και αγκαλιές στο τέλος. Είναι ένα θέμα το οποίο μας εξέπληξε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.