Αντρίγια: «Έχουμε αφήσει πίσω το παρελθόν-Έτοιμοι να πάρουμε τους 3 βαθμούς»

Metrosport Team23 Απριλίου 2023

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στη Τούμπα (20:00), εκεί όπου ο Δικέφαλος του Βορρά θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, για τη τελική φάση των πλέι οφ, ο Αντρίγια Ζίβκoβιτς στάθηκε μπροστά από τη κάμερα της NOVA και μίλησε για τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μετά τη διακοπή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος επιθετικός δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Αξιοποιήσαμε πολύ καλά αυτή τη διακοπή. Ξεκουραστήκαμε κάποιες μέρες, μετά προπονηθήκαμε πολύ καλά. Είμαστε έτοιμοι για να μπούμε στο παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Έχουμε αφήσει ό,τι έχει γίνει στο παρελθόν, κοιτάμε μπροστά. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τους βαθμούς κι αν είμαστε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Για τις προηγούμενες φορές που η ομάδα συναντήθηκε αυτή τη σεζόν με τον Παναθηναϊκό: «Είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Το ματς αυτό θα είναι ένα άλλο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να δείξουμε πόσο προετοιμασμένοι είμαστε μέσα στο γήπεδο, ότι είμαστε δυνατοί και να μπούμε μόνο για τη νίκη».

Για το ποια είναι η γενικότερη άποψή του για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα κι εμείς μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο, να δείξουμε πόσο καλά προετοιμασμένοι είμαστε και πιστεύω ότι θα το κάνουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.