Άντρια Βαρέλα: «Μου λείπει η πόλη μου»

Metrosport Team18 Μαρτίου 2021

Νέα ανάρτηση από τη σύζυγο του Φερνάντο Βαρέλα, καθώς πόσταρε φωτογραφία από την γενέτειρα της στο Πράσινο Ακρωτήριο, τονίζοντας το πόσο της έχει λείψει, δίνοντας έτσι τροφή στα σενάρια που θέλουν τον αμυντικό του ΠΑΟΚ, να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο.

Είναι γεγονός πως ο Φερνάντο Βαρέλα δεν περνάει και τις καλύτερες των ημερών του στον ΠΑΟΚ, καθώς δεν υπολόγιζεται ως βασικό στέλεχος στα πλάνα του Πάμπλο Γκαρσία. «Λάδι στην φωτιά» έριξε και η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, η οποία με προηγούμενο «χτύπημα» της στο Instagram, εξέφρασε την αντίθεση της για την κριτική που ασκείται στον Φερνάντο, δημοσιεύοντας φωτογραφία με...ειρωνικό περιεχόμενο για την αμυντική λειτουργία των Κρέσπο και Ίνγκασον.

Αυτή τη φορά, η Άντρια Βαρέλα, πόσταρε φωτογραφία από την Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα τη Λισαβώνα και το κάστρο Μπελέμ, τονίζοντας το πόσο της έχει λείψει, ενώ φαίνεται...ανυπόμονη να γυρίσει πίσω. Η ίδια πάντως εξηγεί ότι η ανάρτησή της έγινε επειδή λόγω lockdown και covid-19 δεν μπορεί να ταξιδέψει στη χώρα της.

Δείτε την φωτογραφία

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.