Αντρέ Βιεϊρίνια: Έτοιμος να... χορέψει ξανά μετά από 126 ημέρες

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2020

Το «ασπρόμαυρο» ημερολόγιο του Αντρέ Βιεϊρίνια σταμάτησε στις 19 Ιουλίου στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη, με τον Πορτογάλο ωστόσο να είναι έτοιμος να πάρει στυλό και χαρτί και να αρχίσει να γεμίζει ξανά τις σελίδες της δικής του πορείας στην ομάδα που τον έκανε «Θεσσαλονικιό».

Μπορεί να μην πρόφτασε να χαρεί την επιστροφή στο... σπίτι λόγω του κορωνοϊού ο οποίος τον κράτησε εκτός γηπέδων για ένα εύλογο χρονικό διάστημα το οποίο αντιστοιχεί σε 14 ημέρες, ωστόσο ο «κάπτεν» του ΠΑΟΚ όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει να πάρει εκ νέου γεύση από Τούμπα.. έστω και άδεια.

Ειδικότερα, τόσο οι απουσίες, όσο και η εικόνα που δείχνει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ο Πορτογάλος κάνουν τον Πάμπλο Γκαρσία να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ο Αντρέ να καταγράψει τα πρώτα του λεπτά μετά την επιστροφή, στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πας Γιάννενα το απόγευμα της Κυριακής.

Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, είτε από την αρχική ενδεκάδα είτε ερχόμενος από τον πάγκο, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναμένεται να αγωνιστεί με τον δικέφαλο στο στήθος έπειτα από 126 ημέρες και την βραδιά της  19ης Ιουλίου και του ντέρμπι απέναντι στον Άρη στο πλαίσιο των Play-Off.

Αυτή μάλιστα θα είναι και η 219η συμμετοχή του με τον ΠΑΟΚ, περισσότερες από κάθε άλλον συμπαίκτη του αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.